Görüş Bildir
Haberler
Antalya’da Yapılacak Şeyler

Antalya’da Yapılacak Şeyler

ARNA
16.02.2017 - 13:42

ANTALYA..KİMİ BIRAKIR SEVDİKLERİNİ KİMİ BULUR BURDA..

Akdeniz’in incisi Antalya, Toros Dağları’nın eteklerinde Akdeniz’i kucaklayan, yüzyıllarca farklı uygarlıklara ev sahipliği yapan cennetten bir köşe. Tarihi sokaklarına gölgelik yapan uzun uzun palmiye ağaçları, turunçgil kokulu sokakları ve uçsuz bucaksız masmavi denizi ile her geleni kendine aşık eden büyülü şehir.

Genellikle “Antalya’ya yaz sezonunda gidilir” gibi genel bir kanı vardır. Antalya için siz de böyle düşünüyorsanız bu ön yargıyı hemen kafanızdan atın. Çünkü Antalya dört mevsim gidilebilecek, tadını çıkara çıkara yaşanabilecek bir yer.

Özellikle bahar aylarında Antalya’da gezmeye doyamazsınız. Hava sıcaklığının yavaş yavaş toprağa yansımasıyla yeşilin her tonunu bu mevsimle birlikte yeryüzünde görebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya otelleri içinde eğer şehir merkezindeki tesislerden birinde kalacaksanız gezi turunuza şehir merkezinden başlayabilirsiniz. Gezi listenizin ilk sırasına Kaleiçi’ni yazabilirsiniz.

Daha sonra Antalya Arkeoloji MüzesiSaat KulesiHadrian KapısıAntalya AkvaryumMiniCity AntalyaOyuncak MüzesiMarinaYivli MinareAtatürk Evi ve MüzesiKonyaaltı PlajıLara Plajı ve şehir merkezinde bulunan diğer yerleri listenize ekleyebilirsiniz.

Şehir merkezinden biraz uzaklaşıp çevrede bulunan, keşke o dönemleri görseydik hatta o dönemlerde yaşasaydık dedirten ören yerlerini listenize eklemeyi sakın unutmayın.

Bu listenize de TermessosAspendosMyraPataraPerge Ören YeriRhodiapolisPhellosTeimiussa Antik KentiSide Müzesi ve TiyatrosuKarain MağarasıDamlataş Mağarası ve diğerlerini de ekleyerek listenizi genişletebilirsiniz.

ANTALYANIN ŞEHİR İÇİ ŞELALELERİNDEN

ANTALYANIN ŞEHİR İÇİ ŞELALELERİNDEN

LARA ŞELALESİ

FALEZLER

FALEZLER

MANZARANIN KEYFİ..

MANAVGAT KÖPRÜLÜ KANYON

MANAVGAT KÖPRÜLÜ KANYON

Bu kadar çevre gezisi, yürüyüş, dağ, taş görmece yeter biraz da hareketlenelim diyorsanız alın size adrenalin dolu alternatif rotalar. Baharın gelmesiyle eriyen kar suları Beşkonak Köprülü Kanyon’da bulunan Köprüçay’ın sularını iyice kabarttır ve harika bir debiye ulaştırır bu zamanda.

İşte tam da baharın ilk aylarında bu suda rafting yapmak inanılmaz eğlenceli olur. Hele ki yanınızdan geçen diğer botların sizi derenin buz gibi suyuyla ıslatması paha biçilemez. Bu arada su ile ilgili deneyiminiz bu kadarla sınırlı kalmasın. Antalya Manavgat yolu üzerinde bulunan Hip-Notics Kablolu Kayak Merkezi‘nde wakeboard yapmadan Antalya’yı terk etmeyin.

KAPUTAJ PLAJI

KAPUTAJ PLAJI

Kaş ile Kalkan arasındaki sahil yolu üzerinde bulunan kanyon ağzı plajı. Yer altından akmakta olan suyun deniz kıyısında kumlar arasından süzülmesi sonucu suyu genel olarak serin ve turkuaz rengindedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

KAŞ

KAŞ

KAŞ GİDECEKLER İÇİN ALTERNATİFİ BOL BİR TATİL BEKLİYOR..

KAŞ GÜNEŞ BATIMI..

KAŞ GÜNEŞ BATIMI..

OLYMPOS

OLYMPOS

BİLEN İYİ BİLİR BİLMEYENLER İÇİN TAVSİYE 2 3 GÜN KONAKLANABİLİR DENİZİ,BARLARI,VE AĞAÇ EVLERİ İLE MEŞHUR OLYMPOS..

OLYMPOS AGAÇ EVLER 

VE..

VE..

VE SAYAMADIĞIMIZ NİCE GÜZELLİKLERİYLE..ANTALYA..BU ŞEHİRİN TADI AŞKLA ÇIKAR DOĞRU AŞKI BULURSANIZ..ON THE ROAD :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın