Görüş Bildir
Haberler
Bahar geldi; evimizi nasıl canlandırabiliriz?

Bahar geldi; evimizi nasıl canlandırabiliriz?

Emlakjet
02.11.2016 - 15:57

Bahar gelince her yer renklenmeye başladı, peki evleriniz? Onların da buna hakkı var! Haydi kolları sıvayın, evleri canlandırmanın tam zamanı!

Evinizi renklendirirken ortaya bir renk cümbüşü çıkartıp abartıya kaçmak istemiyorsanız tek bir rengin üzerine yoğunlaşabilir, ya da sadece belirli eşyaları renklendirerek düzenleyebilirsiniz.

'Bahar geldi tüm bütçemi eve ayıramayabilirim.' diyorsanız buna da çözümümüz var: Canlı renkteki bir perde bile evinizde baharı kolayca hissedilir kılacaktır.

Evinizin renklenmesini doğru renk paleti oluşturarak yapmak gerçekten önemli. Eğer doğru geçişleri sağlayamazsanız eviniz sıcak olmaktan öte yorucu bir hal alabilir.

Renkliliği yansıtmanın en önemli sırrı koltuklarınızdaki kırlentlerde saklı. Bahar renklerini barındıran beğendiğiniz bir kumaşı alın ve kendiniz dikin! Elinizin emeğiyle beraber daha da hoşunuza gidecektir.

Baharın habercisi taze çiçekleri de evinizden eksik etmeyin.

Peki hangi renkleri 'bahar renkleri' olarak kullanabiliriz? Sarılar başta olmak üzere, açık bir gökyüzünü temsil eden mavi, çiçeklenen ağaçları temsil eden pembeler ve tabi ki doğanın olmazsa olmaz yeşili evinize de içinize de baharı getirir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın