Görüş Bildir
Haberler
Bağlanamayanlara: Ömürlük Yalnızlığa Kaçmak İçin İlişkinizi Sabote Etmenin 13 Etkili Yolu

Bağlanamayanlara: Ömürlük Yalnızlığa Kaçmak İçin İlişkinizi Sabote Etmenin 13 Etkili Yolu

Kim diğer insanlar gibi mutlu birliktelikler kurmak; sevmek, sevilmek ister ki?! Elbette ki hiç kimse! Bu yüzden her ilişkinizi, daha 'aşk' seviyesine dahi gelmeden sabote etmelisiniz. 

İşte her potansiyel ilişkinizi sabote etmenize ve bir ömür yalnız kalacak olmayı garantilemenize yönelik birbirinden güzel 13 hareket!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle mutlaka burun kıvırın!

Kendinize aşırı yüksek standartlar belirleyin; bunların içerisinde de gerçek dışı güzellik / yakışıklılık beklentileri olsun mesela. İşleri iyice zorlaştırın: sizinle aynı mayonez markasını sevmesinden tutun, aynı şarkının aynı dizesinden nefret etmeye kadar giden imkansız ortak noktalar talep edin.

'Beşiktaşlı olmayanla olmaz, gül kurusu rengi mont giymeyenle olmaz' gibi cümleler kurun sıkça.

Bu standartlara uymayan insanları ciddiye almama, bir şans vermeme gibi akıllıca huylarınız olsun. Böylece hayatınıza birini almayı imkansızlaştırın.

2. İnanmayın! Samimiyetine, sevgisine, sözlerine asla inanmayın ve hislerini küçümseyin.

Karşınızdakinin her hareketine burun kıvırın, altında bir mana arayın, samimiyetine inanmayın! 

Karşınızdakinin duygularını fazlasıyla küçümseyin; sanki siz yüzyıl yaşamışsınız ve dünyadaki her meseleyi çözmüşsünüz de, geri kalan herkes görmeyen-anlamayan saftirik insanlarmış gibi takılın! Böylelikle sağlıklı ilişkiler kurmaya giden yolu başarıyla kapamış olacaksınız.

3. Sevilmeyi ve mutluluğu hak etmediğinizi düşünün, buna karşınızdaki insanı da ikna edin.

'Beni neden sevsin ki, kesin bir bit yeniği var' diyerek bilinçaltınızda yer etmiş değersizlik duygusunu konuşturun. Sevginin ve aşkın, iş başvurusu gibi çeşitli şartlar ve standartlar gerektirtiğini sanın. 

Kendi değersizlik duygunuz yüzünden sevgiyi inatla reddedin, sevgiyi hak etmediğinize karşı tarafı da ikna edene kadar huysuzlanın.

4. Geçmişe takılın!

Zamanında bir arkadaşıyla görüşmek için sizi ekmemiş miydi? Bizce de bu defalarca hatırlanacak ve gündeme getirilecek, kavgası verilecek bir konu. Geçmişe sıkça takılın, zamanında yapılan hataları -özür dilenmiş, üzerinden sular akmış olsa bile- hatırlayıp üzülün. 

Yıpratın ilişkiyi! Paramparça edene kadar sündürün!

5. Stalk yapın! Stalk günlük rutininiz haline gelsin.

Bir ilişkiyi yıpratacak en güzel şeylerden biridir! Mutlaka gün içerisinde en az bir kere stalk yapın. 

Örneğin, bir ayrılık şarkısını mı beğenmiş? Kesin sizden ayrılmak istiyor. Bir başkasının fotoğrafını mı beğenmiş? Başkasıyla düğün pastası seçiyor! Eyvah eyvah!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Yok bir şey" lafını her gün mutlaka kullanın.

Ne de olsa sorunlarınızı çözmeye çalışacak, açıkça konuşacak kadar saçma biri değilsiniz. Delikanlı adam / karizmatik kadın problemlerini tartışmaz. 'Yok bir şey' der, geçer. Bunu yapın ki ilişkinizi güzelce baltalayın. Zaten ilişkisi olan şerefsizdir!

7. Zayıf görünmemek için "sana ihtiyacım yok" tribine girin.

Karşınızdaki insana kendisini bir 'gereklilik' gibi hissettirin ve ondan her an vazgeçebileceğinizi sıkça hatırlatın. Başkası için güvenli bir kucak olmayın sakın, tek başınıza saçma sapan egonuzla evde oturun öyle.

8. Facebook'ta paylaşılan "manidar sözler" tadında, atarlı giderli yaşayın hayatı.

'Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir...' tarzı laflar misali sürekli atar gider yapın. Oturup konuşup anlaşmaya çalışmayın aman aman!

9. Aşkı bir yarış gibi görün; "kim daha çok seviyor, kim terk edecek" gibi hastalıklı düşünceleriniz olsun. Taktik kovalayın.

Terk edilmekten korktuğunuzdan, 'gol yememek' için ilişkinizi bitirmeye çalışın mesela...

10. İlişkinizi ve sevgilinizi başkalarıyla kıyaslayın, hatta kendi geçmişinizle kıyaslayın. Her aşkın ve her insanın özel olduğunu asla kabullenmeyin.

Bunlar aşırı mantıklı hareketler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İlişki içerisinde olmayı, günlük hayatın hengamesi içinde sevdiğinize zaman ayırmayı büyük bir fedakarlık, zorluk gibi görün.

Sanki bundan zerre keyif almıyormuş, sırf karşı taraf istediği için 'görüşme, buluşma, zaman geçirme, sevgili olma' çilesine katlanıyormuş gibi görünün.

12. Sevgilinizin asla arkadaşınız olabileceğine ve onunla hayata dair sohbetler edebileceğinize inanmayın.

Onu belli davranış kalıpları içerisinde ilişki kurulması gereken bir 'karşı cins' olarak görün. Ezber hareketlerle davranın, dinlemek yerine varsayımlarda bulunun. Çünkü mutlaka bu ilişkiyi de sabote etmelisiniz ve yapayalnız kalmalısınız; unutmayın!

13. Son olarak da binbir çaba göstererek sabote ettiğiniz ilişkinizin ardından elde ettiğiniz yalnızlığınızı bol bol şikayet ederek taçlandırın!

Kendinizde asla hata aramayın, kendinize çeki düzen vermeyi düşünmeyin, 'insanlar böyledir işte...' şeklinde genellemeler yapıp somurtuk bir şekilde yaşamaya devam edin!

Tebrik ediyoruz. Alkış!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
58
29
12
9
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kısacası tam bir geri zekalı olun ve nankörlükte çığır açın .