Görüş Bildir
Haberler
Bağdat Caddesi'nde Çiçekçiyi Öldüren Sürücüden 74 Gündür İz Yok...

Bağdat Caddesi'nde Çiçekçiyi Öldüren Sürücüden 74 Gündür İz Yok...

Onedio Medya
21.09.2015 - 11:11 Son Güncelleme: 21.09.2015 - 16:27

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde, 11 Temmuz Cumartesi günü, otomobille yol kenarındaki çiçekçi Mehmet Emin Kaya’ya (34) çarparak ölümüne neden olmaktan aranan hukuk fakültesi öğrencisi Murathan Öztürk (19), tam 74 gündür yakalanamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'ten Aziz Özen'in haberine göre Emin Kaya’nın kardeşi Cengiz Kaya, Öztürk’ün avukatının üç kez, ‘Bugün teslim olacak, yarın teslim olacak’ demesine rağmen hâlâ arandığını söyleyen Kaya, şunları söyledi:

'Uyuşturucu temizliği mi?'

“Avukatları, ailesinin Murathan’ı kaçırma gibi bir düşüncesi olmadığını söylemesine rağmen, bu kadar beklemelerinin nedeni uyuşturucu temizliği mi acaba diye düşünmüyor değiliz. Bu olay bize göre cinayet olsa da kanunlar nezdinde maalesef kaza. Avukatının da söylediği gibi az bir ceza alacak. Buna rağmen teslim etmemeleri ve yurtdışına kaçırmaları ihtimali bize çok ilginç geliyor. Ya bilmediğimiz durumlar var ya da yapılan kazanın sorumluluğunu alamayacak kadar bencilce, vicdansızca yaklaşıyorlar.”

Mehmet Emin Kaya

'19 yaşındaki bir çocuk bu kadar profesyonelce saklanamaz'

“Murathan’a en büyük kötülüğü ailesi ve avukatı yapıyor. 19 yaşındaki bir çocuk, kolluk kuvvetlerinin de dediği gibi bu kadar profesyonelce saklanamaz. Zaten bu noktada bizim kızgınlığımız, Murathan’a değil, onu yönlendiren üst akla... Maalesef ki, Kaya Ailesi olarak artık Murathan Öztürk’ün yakalanacağına, inanmıyoruz. Ancak, isterse teslim olur. Bizim tek beklentimiz, Murathan’ın ailesini değil, vicdanını dinlemesi.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0