Görüş Bildir
Haberler
Babylon kapanıyor mu?

Babylon kapanıyor mu?

O. A.
13.05.2014 - 10:09 Son Güncelleme: 13.05.2014 - 10:53

Babylon kapanıyor mu?

Babylon taşınıyor: Yeni adres Bomonti Bira Fabrikası. Asmalımescit Babylon’un kapanışı ise 20 Mayıs’taki Sun Ra Arkestra konseri ile… Peki onlarca konser izlediğimiz Babylon Asmalımescit’in akıbeti ne olacak?

Nicedir kulislerde konuşuluyordu aslına bakarsanız Babylon’un taşınma ihtimali. İş geçtiğimiz haftalarda iyice ayyuka çıktı: Babylon önümüzdeki sezona Bomonti Bira Fabrikası’nda açılacak yeni mekânında devam edecek. Asmalımescit Babylon ise uzun süreli, devasa bir tadilata giriyor. Ne zaman açılacak, önümüzdeki sonbaharda start alacak yeni sezonda konserlere ev sahipliği yapacak mı; bu detaylar henüz belli değil.

Şu ana dek yapılan açıklama Babylon’a ettiğimiz vedanın kalıcı olmayacağı, mekânın uzun bir tadilat sürecine gireceği yönünde olsa da merak etmeden ve biraz da olsa endişelenmeden duramıyoruz. ‘Uzun süreli tadilat’ın sonu Babylon’un Asmalımescit’e temelli vedası anlamına geliyorsa, bugün sinema tutkunları Emek’i nasıl arıyorsa, Babylon’da onlarca konser izlemiş müzik aşıkları da Babylon’u benzer bir özlemle arayacak, eksikliğini hissedecek önümüzdeki yıllarda. Bomonti için heyecanlansak, mekânı bir an önce görmek için yanıp tutuşsak da üzülmemek elde değil… Çünkü Babylon ruhu, yıllardır alıştığımız mekânında güzel.

Kaynak: http://www.timeoutistanbul.com/muzik/...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0