Görüş Bildir
Haberler
Babalara Doğum Gününde Alınabilecek 10 Hediye

Babalara Doğum Gününde Alınabilecek 10 Hediye

Doğum Günü Hediyeleri
15.07.2014 - 15:55 Son Güncelleme: 15.07.2014 - 16:22

Söz konusu babamız olunca akan sular durur.. Yeri gelince arkadaş gibi yeri gelince de nasihat veren bir komutan gibi destekçiniz olan babanızın doğum günü mü yaklaşıyor? Ama sizi pek bir düşünceli gördük.. :) Babanıza doğum günü hediyesi olarak ne vereceğinize karar veremediniz mi? Hediye alırken kararsız kalmaktan kendini alamayanlar için bir babalara doğum gününde alınabilecek en uygun hediye listesini hazırladık. Siz de babanız için en ideal hediyeyi seçip babanıza unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. Bir gün değil, her gün yanınızda olan babanız tabii ki hediyelerin en güzeline layık..

Kaynak: http://www.dogumgunuhediyeleri.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kişiye Özel Hediye Seti

1. Kişiye Özel Hediye Seti

Kartvizitlik, anahtarlık ve kalemden oluşan bu hediye setindeki ürünlere babanızın ismini yazdırarak ona sahip olabileceği en anlamlı anahtarlık, kartvizitlik ve kalemi siz hediye edin..

2. Uykucu Babalara Özel Kare Yastık

2. Uykucu Babalara Özel Kare Yastık

Babanız da zaman mekan tanımadan uyuyabilenlerden mi? Cevabınız evetse, uykucu babaları düşünenler tarafından tasarlanmış bu yastığa babanızın ismini bastırarak babanıza doğum günü hediyesi olarak verebilirsiniz.

3. Kişiye Özel Benzinli Kibrit

3. Kişiye Özel Benzinli Kibrit

Eğer babanız sigara kullanıyorsa, üzerine isim ve soy isminin baş harflerini yazdırabileceğiniz benzinli kibrit eminiz babanızın çok hoşuna gidecek.

4. Çakmaklı Kol Saati

4. Çakmaklı Kol Saati

Babanızı evde hem çakmak hem de saat unutma derdinden kurtarmaya var mısınız? Çakmaklı kol saati babanızın sahip olabileceği çok amaçlı ve kullanışlı ürünlerden biri..

5. Kişiye Özel Tavla Seti

5. Kişiye Özel Tavla Seti

Tavla oyununun olduğu ortamlarda 'Tavlada kendine güvenen gelsin' tarzı cümlelerle dikkat çeken babanıza üzerine ismini yazdırabileceğiniz bu ahşap tavla setini hediye ederek en doğru kararı vermiş olacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kişiye Özel Köstekli Saat

6. Kişiye Özel Köstekli Saat

Babanızı nostaljiye götürecek ve ona daima sizi hatırlatacak bu köstekli saate babanızın ismini yazdırarak hediyenizin değerine değer katabilirsiniz.

7. Kişiye Özel Çok Amaçlı Ahşap Çakı

7. Kişiye Özel Çok Amaçlı Ahşap Çakı

Elinden her iş gelen babanıza, her yerde ihtiyaç duyabileceği ve faydasını göreceği, üzerine ismini yazdırabileceğiniz  ahşap bir çakı hediye etmeye ne dersiniz? Makas, testere, bıçak, tirbuşon, açacak, tornavida gibi 11 farklı bölmesi bulunan bu çakıyı babanız evlat yadigarı olarak hatırlayacak :)

8. Babaya Özel Kupa Bardak

8. Babaya Özel Kupa Bardak

'Babanızı tanımlayan en ideal üç kelime nedir?' diye sorsak ne cevap verirsiniz? Yakışıklı, zeki, fedakar ya da sizin tanımlayacağınız çok daha farklı, duyulası kelimeler :) Üzerine babanızı tanımlayan üç kelimeyi ve babanızın ismini bastırabileceğiniz bu kupa bardak herkesi kendisine hayran bırakacak.

9. Kişiye Özel Deri Hediye Seti

9. Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Babanızın olmazsa olmaz aksesuarları cüzdanı, anahtarlığı ve kemeriyse, hazırsanız size oldukça isabetli bir hediye önerisinde bulunacağız :) Anahtarlık ve cüzdanına babanızın ismini yazdırabileceğiniz kişiye özel deri hediye seti,  kalitesiyle kendisini gösterecek.

10. Kişiye Özel Klasik Baba Sözleri Kupa Bardak

10. Kişiye Özel Klasik Baba Sözleri Kupa Bardak

Sizin duymak istemediğiniz fakat babanızın yılmadan tekrarladığı ( tabii sizin iyiliğiniz için ) cümleleri klasik baba sözleri başlığı etrafında toplayıp kupa bardağa bastırdığınızı düşünsenize.. Sizce de babanızın alabileceği en eğlenceli ve kullanışlı hediye bu olmaz mıydı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın