Görüş Bildir
Haberler
Babasının İstismarına Uğradığını Anlatmıştı: Bakanlık Beraat Kararına İtiraz Etti

Babasının İstismarına Uğradığını Anlatmıştı: Bakanlık Beraat Kararına İtiraz Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan, çocuğun birden fazla nitelikli cinsel istismarı davasında yargılanan sanık Yücel Koç'un beraat etmesi yönündeki karara, istinaf mahkemesi nezdinde itiraz edileceği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 'Çocuğun birden fazla nitelikli cinsel istismarı davasında yargılanan sanık Yücel Koç'un beraat etmesi yönündeki karara istinaf mahkemesi nezdinde itiraz edeceğiz. Bakanlık olarak hukuki süreci takip ediyoruz ve davaya müdahiliz.' ifadelerine yer verildi.

"Adalet yerini bulsun" 🎥

Babasının kendisine çocukken defalarca istismarda bulunduğunu iddia eden genç kız, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda gözyaşlarıyla şunları söyledi:

 'Babanın kızına gösterdiği sevgi olarak görüyordum çünkü kızların babaları ilk aşkı derler ya benimki öyle olmadı ortaokula geçince seminerde cinsellikle ilgili şeyleri anlattıklarından anladım kendi öz babam bana taciz ediyormuş. 2014 yılında bana bunları yaptın diyerek ona söyledim. O da beni, 'anneni öldürürüm. Ben cezaevine girerim siz de çocuk yurduna gidersiniz' diyerek tehdit etti. 2018 yılında tatilde anneme söyledim tatilden döner dönmez o evden kaçarak çıktık. 2 yıldır Yücel Koç'tan ayrı yaşıyoruz. Ama sürekli bize tehdit mesajları atıyor.

Bu süreç içinde de mahkememiz sürüyordu ta ki düne kadar. Dün mahkememiz sondu Yücel Koç tutuklanacaktı ama bilmediğimiz bir sebepten dolayı beraat etti. Doktor raporum olmasına rağmen beraat etti. Daha 17 yaşındayım bu yaşadıklarımı hak etmedim gücüm tükeniyor artık kaldıramıyorum. Değerli olan tek siz varsınız korkmayın konuşun şikayet edin böyle pislikler elini kolunu sallayarak dışarılarda gezmesin, başka kadınların kızların canı yanmasın adalet yerini bulsun.'

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Terazi_Kizi

Sürüne sürüne GEBER inşAllah! Nerden tutsan elde kalır... Hem öz kızı hem daha küçücük çocuk hem de tehdit... Ödül gibi de serbest bırakılmış. Adalet, eğitim... Devamını Gör

Polena

Bu devirde ne akraba ne komşu ne arkadaş kendi oz cekirdek ailede istismar ediliyor gençler kimseye guvenmemeli

Polena

Ya bu ülkede kadinin degeri yok cunku bastakilerin kafası bu yönde! Kadin öldürülmüş tacize uğramış onemli degil kadin 2. Sınıf insan bunların gözünde!