Görüş Bildir
Haberler
Babalarının Kızlarına Özel Test: Siz Nasıl Bir Baba Kızsınız?

etiket Babalarının Kızlarına Özel Test: Siz Nasıl Bir Baba Kızsınız?

Yung Boş Ada
08.02.2016 - 18:27

Hiç şüphesiz sen babanın hayatındaki en değerli şeysin, fakat acaba aranızda nasıl bir ilişki var? Prensesler gibi misin baba evinde? Yoksa kedi köpek gibi sürekli birbirinizle uğraşıyor musunuz? Cevabı burada! Tabiri caizse, senin babanın nesi olduğunu, aranızda nasıl bir ilişki olduğunu biliyoruz! Hemen testi çöz ve sonucunu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; senin hayatındaki şu an en önemli şeyin, önceliğinin ne olduğunu öğrenmek istiyoruz!

2. Sen nasıl bir ergendin peki?

3. Başın belaya girdiği zaman sana ilk kim yardıma gelir?

4. Şimdi yavaş yavaş aileye girme zamanı! Kaç kardeşin var?

5. Peki babana nasıl seslenirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki babanın doğum günü geliyor! Ona nasıl bir sürpriz hazırlayacaksın?

7. Veee o önemli gün geldi çattı! Babanı erkek arkadaşınla tanıştıracaksın! Babanın o günkü ruh halini bize söyler misin?

8. Son olarak sence sen babana ne kadar benziyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen babanın piremsesisin!

Sizin babanla kendinize özel bir krallığınız var: O bu krallığın korkusuz kralıyken sen de onun güzeller güzeli prensesisin! Senin istediğin her şeyi sana verebilmek, her türlü tehlikeden korumak ve seni dünyanın en mutlu kızı yapabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Yeri geldiğinde senin koruyucu şövalyen, yeri geldiğinde en yakın arkadaşın, yeri geldiğinde de dünyanın en sevgi dolu babası oluyor. Onun gibi bir babaya sahip olduğun için çok şanslısın! İkinizin arasındaki sevgi çok az baba kıza nasip olur!

Sadece baban değil o senin: Kankan!

Sizin babanla aranızda mükemmel bir ilişki var! Birbiriniz için sadece baba kız değil, aynı zamanda en yakın arkadaş, hatta kankasınız! Birlikte mükemmel güzel vakit geçiriyor, eğlencenin dibine bile vuruyorsunuz. Etrafındakiler senin babanla olan ilişkini hayran hayran izleyip nasıl bu kadar rahat olduğunuzu hayretle seyrediyorlar. Hatta içten içe kıskanıyorlar da sizi! Babanla her şeyi konuşabilirsin: Sana zarar gelmeyeceğini bildiği sürece sana her durumda güvenir ve izin verir. Hatta öyle ki çoğu kız babasına daha sevgilisi olduğunu bile söyleyemezken siz birlikte sinemaya, yemeklere bile gidebilirsiniz! Böyle bir babaya sahip olduğun için çok şanslısın!

Baba kız mı? Abi kardeş mi?

barbtaub.files.wordpress.com

Sizin aranızdaki ilişki baba kızdan çok abi kardeş ilişkisi gibi! Adeta baban da seninle birlikte her geçen gün büyümüş, olgunlaşmış, ama içindeki çocuk hala oralarda bir yerlerde! Öyle ki seninle her türlü konuda muhabbet edip oyunlar oynayabilir; hatta öyle tahmin ediyoruz ki hani anne baba ile kavga ederken kardeşler hep birbirini korur ya, baban da tıpkı onun gibi annenin karşısında seni hep savunuyor, koruyor! Bizce böyle bir babaya sahip olduğun için çok şanslısın! Değerini bil...

Siz birbirinizin ikizi gibisiniz!

Sen ve baban adeta farklı zamanlarda doğmuş ikizler gibisiniz! Konuşma tarzınız, davranışlarınız, düşünce yapınız birbirinin neredeyse aynısı! 'Babasının kızı' diye tanımlanan kız işte tam olarak sensin. Bu yüzden de birlikte inanılmaz güzel vakit geçiriyor, birbirinizi çok iyi anlıyor, en çok birbirinize güveniyorsunuz. Hatta bazen birlik olup anneni gıcık ettiğiniz, onunla uğraştığınız bile oluyordur kesin sizin! Herkesin hayalindeki baba kız ilişkisi sizinkisi, değerini bil!

Sen ve baban = Kedi ve köpek!

Sizin aranızda adeta kedi köpek ilişkisi var babanla. Sürekli birbirinizle uğraşıyor, kavga ediyor, didişiyorsunuz: Ama yine de birbiriniz olmadan da yapamıyorsunuz! Zaten kavgalarınızın, tartışmalarınızın çoğu da önemsiz şeyler oluyor. Ama birbirinize yaptığınız şakaları ve uğraşmalarınızı izlemek o kadar eğlenceli ve tatlı ki! Siz çok tatlı bir baba kızsınız ve birbirinize olan sevginizin büyüklüğü kesinlikle tartışmaya açık bile değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1670
960
916
255
190
140
130
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ne Olsun

burada babasını seven iyi geçinen herkesden nefret ediyorum

Arzu B-va

-,- katılıyorum sana.

Ayşe Balaban

Böyle başlıkları görünce insan üzülüyor

Nora

Çok koyuyor değil mi?

Alienca

Sonuçlara bak herkes de babasının piremsesi zaten duyan da bütün kızların babasıyla müthiş bir ilişkisi var sanacak.

Ebrar Nisa Küp

KENDİ ADINA KONUŞ