Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırımdan Başkanlık Açıklaması: 'En Fazla Bir Dönem Daha Buradayım'

Aziz Yıldırımdan Başkanlık Açıklaması: 'En Fazla Bir Dönem Daha Buradayım'

Caner
30.11.2014 - 14:26
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte başkanlığa nokta koyacağı tarihi ilk kez paylaştı.

Fenerbahçe Kulübü'ne 17 yıla yakın süredir başkanlık yapan Aziz Yıldırım, bir dönem daha bu görevi sürdürüp bırakmak istediğini açıkladı.

Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nda velilere yönelik düzenlenen 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin tanıtım toplantısında konuşan başkan Yıldırım, 'Fenerbahçe'yi hep beraber ayakta tutacağız. Tek bir arzum var. Belki bir dönem daha başkanlık yaparım ama ondan sonra bırakacağım' dedi.

Tek hedefinin 1 milyon üye projesini gerçekleştirmek olduğunu anlatan Yıldırım, şunları söyledi: 'Belki bir dönem daha başkanlık yaparım ama ondan sonra bırakacağım. Bunu ilk defa söylüyorum. Bir gün öncesine kadar konuşmaz, söylemezdim. Buradan söyleyeyim. Tek bir hedefim var, 1 milyon üye projesini hayata geçirmek ve Fenerbahçe'yi sizlerle beraber tabana yaymak. Bu tabanın üzerine de güçlü bir marka olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü oturtmaktır. 2-3 yıl içinde bunu yapacağımıza da inanıyorum. Ben de sizler gibi bu sıralarda oturacağım. Bir çocuğum var, Allah ona da burada okumayı nasip eder.'

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0