Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım: "Ortamı Germek Sana Yakışmıyor!"

Aziz Yıldırım: "Ortamı Germek Sana Yakışmıyor!"

Fatih
02.05.2014 - 22:33

"Ortamı Germek Sana Yakışmıyor!"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kadınlar finalinden sonra Galatasaray Şube sorumlusu Murat Özyer'in yanına giderek ona 'Ortamı germene gerek yok. Niye antrenman saati, küçük salon falan diye twitter'a yazıyorsun' dedi

Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanan kadınlar basketbol final serisinin 4. maçı öncesinde yaşanan gerginlik, maç sonuna da yansıdı. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın antrenman saatini değiştirme isteğini geri çevirmesinin ardından yaşanan tartışmalar, maç sonunda Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına giderken Murat Özyer'i bulmasıyla noktalandı.

Aziz Yıldırım Galatasaray basketbol şube sorumlusu Özyer'e 'Seni takip ediyorum. Genç ve vizyonu olan bir yöneticisin. Maçtan önce yok küçük salon, yok idman saati diyerek ortamı germene gerek yoktu. Biz kimseye antrenmanda birşey yapılmasına izin verir miyiz? Başka takımlarda da çalışabilirsin. Yaptıklarına, söylediklerine dikkat et' diyerek yaşanan gerginliği Galatasaray cephesinin çıkardığını ima etti.

Özyer de Aziz Yıldırım'a 'Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ama isteseniz ortam daha sakin olabilirdi. Siz de bazı noktalara dikkat edebilirdiniz' ifadeleriyle cevap verdi. Galatasaray Yönetim Kurulu'nun maçtaki tek üyesi Necati Demirkol da Murat Özyer'in yanındaydı. Ama tartışmanın sakin tamamlanması nedeniyle konuşmalara dahil olmadı.

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=1577
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın