Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım: 'Mücadelemiz Cumhuriyeti Yaşatmak İçin'

Aziz Yıldırım: 'Mücadelemiz Cumhuriyeti Yaşatmak İçin'

ATKN
18.01.2015 - 23:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 'Mevlana'nın bir sözü var. 'Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek.' Biz de bu sözün devamı gibi 1 milyon üye projesini hayata geçirmek için çalışmalar başlattık' dedi.

Konya'ya gelen Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bir sivil toplum örgütü olduğunu söyledi. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün seviyesinin yükselmesi için bütün Fenerbahçelilerin üye olması ve kulübe sahip çıkması gerektiğini belirten Yıldırım, 'Mevlana'nın bir sözü var. 'Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım' Biz de bu sözün devamı gibi 1 milyon üye projesini hayata geçirmek için çalışmalar başlattık. Şimdi bu proje için hep şunu söyledik. Fenerbahçe siyasetin içinde yoktur. Olamaz da. Bu yanlış olur. O zaman spor kulüplüğünden çıkarsınız' diye konuştu.

Yıldırım. Türkiye'nin her yerinde şube açacaklarını, şuana kadar 40 şubeyi açtıklarını dile getirdi. Konya'ya her zaman sempatisi olduğunu, bu kente her geldiğinde iyi karşılandığını anımsatan Yıldırım, şöyle devam etti: 'İnşallah burada üye kapasitesini genişleteceğiz. İyi ki Fenerbahçeliyiz. İyi ki bu ülkenin vatandaşlarıyız. Bu cumhuriyete sahip çıkmamız gerektiğini biliyoruz. Bizim verdiğimiz mücadele sporun dışında yalnızca bu cumhuriyeti yaşatmak içindir. Çünkü bu cumhuriyet yaşadığı zaman, bizler de onurlu ve şerefli yaşayacağımıza inanıyoruz. Her türlü kanuna, hakkımızdaki her düşünceyi de saygıyla karşılayacağız. Bu devlet ve cumhuriyet bizim.'

Konya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kaşdoğan da 14 yıldır yapılan tüm kongrelerde Konya olarak tam destek verdiklerini ifade etti. Fenerbahçe'nin başlattığı taraftar kart ve kombine kart satışları gibi tüm projelerde önde olan Konya Fenerbahçeliler Derneğinin 1 milyon üye projesinde de en önde yer alacağına dikkati çekti.

Konuşmaların ardından Konya Fenerbahçeliler Derneği Konya Şube Başkanı Bülent Kaşdoğan, Aziz Yıldırım'a destarlı Semazen sikkesi hediye etti. Yıldırım, hediyeyi çok beğendiğini belirterek, sikkeyi giydi. İpek Tanrıyar'ın sunuculuğunu yaptığı ve kulübe çok sayıda üyenin kazandırıldığı tanıtım toplantısı Sevcan Orhan konseriyle sona erdi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0