Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım: "Gerekirse Yine Transfer Yaparız"

Aziz Yıldırım: "Gerekirse Yine Transfer Yaparız"

Enver K.
25.07.2015 - 12:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Divan Kurulu'nda konuşma yaptı. Transferde ödenen ücretler konusunda konuşan Yıldırım, 'Geçen sezon bütün oyunculara 42 milyon euro ödedik. Bu sezon 47 milyon euro ödeyeceğiz. Gerekirse yine transfer yaparız. Bundan kaçmayız.' dedi.

GEÇEN SEZON 42, BU SEZON 47 MİLYON EURO...

- Van Persie'ler dahil, bonservis ücretlerine ödenen tutar 30 Milyon euro'dur.Geçen sezon bütün oyunculara 42 milyon euro ödedik. Bu sezon 47 milyon euro ödeyeceğiz. Gerekirse yine transfer yaparız. Bundan kaçmayız. 100 trilyon tahvil borcumuz var. Bu borcunda planlaması yaptık.

STAT VE FORMA KONUSU

- Statla ve formayla ilgili çalışma yapılıyor. Forma konusunda sabit bir rakamla anlaşmayacağız. 1 yıl içinde 70-80 milyon'luk borç kapatılmış olacak. Kamuoyundaki 'paraları nereden buluyor' diyenlere şunu söylüyorum. Fenerbahçe Kulübü, 25 milyon kişi olduğunu iddia ettiğimiz bir topluluk. Onun için değerli basın ve diğer kulüpler rahat olsunlar.

BASKETBOLDA HEDEF VE KOMBİNE ÇAĞRISI

- Tüm amatör branşlarda yatırıma devam ettik. Erkek Basketbol 10 milyon euro açık veriyor. Burada tüm Fenerbahçelilere futbol gibi basketbol kombinelerini almaya çağrıyorum. Hedef Berlin'deki Final-Four'a gitmek...  

'MAÇLARIMIZI YAYINLAYAMAZLAR...'

- Voleybolda bize verecekleri parayı bildirdiler. Maçlarımızı yayınlayamazlar. Biz yayın belgesini vermeyeceğiz, ligde atıyoruz diyorlar. Bizi atsınlar bakalım Milli Takım'da antrenör olan kulüp takımı çalıştıramaz. 

'STADI HERKESE AÇTIK AMA...'

- Tribünlerde kombine satışlarını her bölge için açtık. Satışını yapıyoruz. Kulübe ceza verecek şeyler yapacak olanların kombinelerini iptal ederim. Bunu söylüyorum. Rize olayı aydınlanmadıkça fail-i meçhul cinayet olarak kalacak. Sliahlı saldırıda cinayet işlenmeye çalışılmıştır. Devletten bunu bekliyoruz. Her kademesini göreve çağırıyoruz.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0