Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım Fenerbahçeli Taraftarlara Seslendi

Aziz Yıldırım Fenerbahçeli Taraftarlara Seslendi

Caner
04.05.2014 - 11:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aziz Yıldırım Fenerbahçeli Taraftarlara Seslendi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sarı lacivertli taraftarlara Fenerbahçe dergisine yazdığı yazıyla seslendi.

İşte Başkan Yıldırım'ın Fenerbahçe dergisinin 135. sayısına özel yazdığı o yazı;

'Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçemiz 2013-2014 sezonunda bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Futbolcularımız milyonlarca Fenerbahçeliyi gururlandırdı, bizlere unutamayacağımız bir mutluluk yaşattılar. Hepsini gözlerinden öpüyorum. Tıpkı daha önceki şampiyonluklarımız gibi alın teri ile kazandığımız Şampiyonluğumuz, Büyük Fenerbahçe Ailesi'ne hayırlı uğurlu olsun. Şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz karşılaşmada, kadın ve çocuk taraftarlarımız önünde oynamak bizler için çok ayrı bir sevinç vesilesi oldu. Bizlere yaşatılan malum süreçte, camiamızın ortaya koyduğu direnişin başlıca simgelerinden olan, Fenerbahçeli kadınlar ve çocuklar, bu büyük mutluluğumuza ortak oldular. Stadımızı yine bir rekora imza atarak tıklım tıklım doldurdular ve takımımızın maç sonrasındaki kutlamalarına, gönülden eşlik ettiler. Tekrar hepsine kucak dolusu teşekkürlerimizi gönderiyorum.

Şampiyon Fenerbahçeliler,

Futbol Takımımızın 2013-2014 Şampiyonluğu için; Başta iyi ve kötü günümüzde her zaman kulübümüzün, sporcularımızın yanında olan, eşsiz destekleri ile bizi hiçbir an yalnız bırakmayan taraftarlarımızı, Şampiyonluğu getiren teknik ekibimiz ve birbirinden değerli tüm futbolcularımızı, Ç.Rizespor maçında gösterdikleri rekor katılım ile bir kez daha tarih yazan, dünyada bir ilki gerçekleştiren Fenerbahçemize sevdalı kadın ve çocuklarımızı, Varlıkları ile her zaman yanımızda olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Divan Kurulu ve Kongre Üyelerini, Samandıra Can Bartu Tesislerimizde görev yapan aşçısından güvenlik görevlisine; saha bakım personelinden, malzemecisine; idari ve teknik personelimizi, Kulübümüz ve şirketlerimizin tüm çalışanlarını, Geçmişten bugüne Fenerbahçe'ye emeği geçmiş herkesi ve Yönetim Kurulu'nda bu büyük başarılar adına mesai harcayan tüm arkadaşlarımı, Gönülden kutluyor; tebrik ediyorum.

Bununla birlikte spor kulüplerimizden ve spor camiasından, politika, sanat ve iş dünyasından gelen tüm kutlama mesajları için herkese, şükranlarımı sunuyorum. Tüm spor dallarında hem erkek hem kadın takımlarıyla zirveye oynayan, Avrupa'da başarılar kazanan kulübümüzün tüm sporcularına buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Darısı nice şampiyonluklara, daha nice kupalara, 'Şampiyonluğumuz, Büyük Fenerbahçe Ailesi'ne Armağan Olsun…'

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0