Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım: 'Fenerbahçe'yi Amerika'ya Yaymayı Amaçlıyoruz'

Aziz Yıldırım: 'Fenerbahçe'yi Amerika'ya Yaymayı Amaçlıyoruz'

ATKN
15.11.2014 - 23:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kulübü'nün 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin tanıtım toplantısı Ankara'da yapıldı.

Toplantıya kulüp başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal, sarı lacivertli futbolcular Diego Ribas, Egemen Korkmaz ve Hakan Çinemre katıldı. İncek Tesisleri'ndeki salona saat 19.07'de alkışlarla giren başkan Yıldırım, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sarı-lacivertli taraftarlara imza dağıtan Yıldırım, Kartal ve futbolcular, taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

Başkan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Fenerbahçe camiasını elbirliğiyle daha da büyütmek için taraftarlardan, 'Hedef 1 Milyon Üye' projesine ilgi göstermelerini istedi.

Sarı-lacivertli kulübün, projeyle ekonomik anlamda daha da güçleneceğini vurgulayan Yıldırım, 'Amacımız, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olan Fenerbahçe Kulübü'nü daha da büyütmek. Fenerbahçe Kulübü, hem futbol hem de amatör branşlarda bugünkünün daha ilerisinde şartlarla çalışacak ve aynı zamanda sportif başarılar kazanacak' dedi.

'Fenerbehçe'yi tüm branşlarıyla Türkiye'nin her yerine, gerekirse Avrupa'ya, Amerika'ya yaymayı amaçlıyoruz' diyen Yıldırım, şöyle devam etti:

'Sizlerden isteğimiz, arzumuz desteğinizdir. Fenerbahçe Kulübü'ne muhakkak üye olalım. Temsilci üye olmak, gelecekte üyelik yolunu daha da açacaktır. Her türlü konuda yönetim kurulu olarak sizlere yardımcı olacağız. Tüm yetkileri sizin lehinize kullanacağız. Onun için çekinmeden, 'acaba' sorularını ortadan kaldırarak kulübümüze müracaat edelim. Sizin istekleriniz doğrultusundaki gelişmeleri yönetim olarak gündeme taşıyacağız ve gerekeni yapacağız.'

KARTAL VE DİEGO'DAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise sarı-lacivertli kulübün daha büyük hedefler doğrultusunda ilerleyebilmesi için projenin büyük önem taşıdığını belirterek, 'Sizlere layık olmak için elimden geleni yapacağım. Bize olan güveninizi, inancınızı, gözlerinizden, beden dilinizden çok rahat anlayabiliyorum, görebiliyorum. Sizleri mahcup etmeyip bu sene Allah'ın izniyle şampiyon olacağız' diye konuştu.

Taraftarlarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Brezilyalı orta saha oyuncusu Diego Ribas da 'Umarım hedeflere hep beraber yürüyeceğiz ve şampiyon olacağız' ifadesini kullandı.

Projeye destek çağrısında bulunan Egemen Korkmaz, Ankaralı Fenerbahçeliler'in ilgisi sayesinde, başkentin kendileri için hiçbir zaman deplasman olmadığını kaydetti.

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Hakan Çinemre de, 'Sizler destek oldukça, biz de sahada gücümüzü yansıtmaya çalışacağız' dedi.

Konuşmaların ardından başkan Yıldırım'a, Anıtkabir'de gerçekleştirilen organizasyonun tablosu takdim edildi. Yeni üyelere, Yıldırım ve yöneticiler tarafından rozetleri verildi.

Etkinliğe CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri de katıldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, Balbay'ın üyelik formunu kendisi doldurdu.

Öte yandan, etkinlik devam ederken bir grup Fenerbahçe taraftarı tesis dışında, başkan Yıldırım aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

Haberler.com

Kaynak: http://www.haberler.com/hedef-1-milyo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0