Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım'dan Volkan'a: "Bundan Sonrasını Bize Bırak!"

Aziz Yıldırım'dan Volkan'a: "Bundan Sonrasını Bize Bırak!"

Batuhan
29.08.2014 - 10:35

Aziz Yıldırım'dan Volkan'a: "Bundan Sonrasını Bize Bırak!"

Yöneticiler yaptıkları açıklamalarla Volkan'a sahip çıkıyor ama işin bir de farklı boyutu var... Yaşanan gerilimden rahatsız olan başkan Aziz Yıldırım, milli kaleciyi uyardı: Sahadaki işine dön ve bundan sonrasını bize bırak. Bu tarz olaylarla tekrar gündeme gelmeni istemiyorum.

Süper Kupa Finali geride kaldı ama yankıları devam ediyor. Bu durum da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı çileden çıkarıyor. Özellikle Sarı- Lacivertliler'in yıldız file bekçisi Volkan Demirel'in günlerdir Melo ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündemde kalması Yıldırım'ı rahatsız etti. Fenerbahçeli yöneticiler, açıklamalarıyla bu oyuncularına sahip çıkarken, işin perde arkasında ise farklı konuşmaların olduğu öğrenildi. Yaşanan gerilimden rahatsızlık duyan Yıldırım'ın, direkt olmasa da diğer yöneticiler aracılığıyla Volkan'a haber yolladığı ve artık konuşmamasını istediği belirtildi.

'Herkes işine baksın'

Yıldırım'ın Süper Kupa zaferini gölgede bırakan olaylar nedeniyle kızgınlığını gizlemediği de öğrenilirken, 'Volkan, Fenerbahçe'nin en tecrübeli oyuncularından biri. Bu takımın kaptanlarından biri olduğunu da unutmasın ve arkadaşlarıyla yeni sezonu düşünsün. Yalnızca o değil kimsenin bu tarz gerginliklerin içinde olmasını istemiyorum' dediği kaydedildi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0