Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım'dan Gökhan Gönül Açıklaması: "İyi Çocuk Hoş Çocuk Ama..."

Aziz Yıldırım'dan Gökhan Gönül Açıklaması: "İyi Çocuk Hoş Çocuk Ama..."

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşmesi biten başarılı savunma oyuncusu Gökhan Gönül ile ilgili 'Bizden yıllık 3,5 milyon euro istedi. Ben 3,5 milyona adam bulamaz mıyım? Gökhan 9 senedir Fenerbahçe'de oynuyor. Bu 9 senede Fenerbahçe 2 kere şampiyon olmuş. Gökhan iyi çocuk hoş çocuk ama icraat bu' açıklamalarında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet'ten Ercan Güven'e konuşan Aziz Yıldırım, iç transferlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gökhan Gönül'le maddi konularda anlaşmazlık yaşadıklarını belirten Yıldırım, Pereira'nın geleceğiyle ilgili de 'Değiştirince devamlı hoca değiştiriyor diyorlar' ifadelerini kullandı.

İşte Aziz Yıldırım röportajından önemli yerler;

Pereira'yı Değiştirsem Ne Olacak?

“Hocayı değiştirince diyorlar ki devamlı hoca değiştiriyor. Ayrıca değiştirince ne olacak, ne değişecek. Mourinho’yu kovdular ya. Yeni getireceğiniz adamın garantisi var mı? Pereira’yı göndersem seneye kim gelse bu giden daha iyi diyeceksiniz. Garantiyi verin bana imzalayın, demeyeceğiz diye, değiştireyim.”

Gökhan İyi Çocuk Hoş Çocuk Ama...

Gökhan İyi Çocuk Hoş Çocuk Ama...

Yıldız futbolcuya 2 milyon Euro garanti, 20 bin Euro maç başı ücret önerdiklerini ifade eden Yıldırım, 'Gökhan bu sene 34 haftada 22 maç oynadı. 1 milyon yedi yüz bin Euro artı maç başı 20 bin Euro aldı. Biz 1 milyon yedi yüz bin Euro'yu 2 milyon yapalım dedik. Üçyüz bin Euro artırdık. Maç başı aynı kalsın istedik. Yani 2 milyon 800 bin Euro net verdik. O ise 2 milyon 750 bin Euro garanti ücret istedi. Maç başılar da 800 bin Euro'yu buluyor. Yani 3,5 milyon ediyor. Ben 3,5 milyona adam bulamaz mıyım? Dokuz senedir Fenerbahçe’de oynuyor. Bu dokuz senede Fenerbahçe iki defa şampiyon olmuş. Niye böyle bakmıyorsunuz? Tamam Gökhan iyi çocuk, hoş çocuk… ama icraat da bu' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
6
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın