Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım: 'Ben Şike Yapmadım Ama Galatasaray Hep Şike Yapıyor'

etiket Aziz Yıldırım: 'Ben Şike Yapmadım Ama Galatasaray Hep Şike Yapıyor'

Mustafa Boztepe
27.05.2016 - 00:13 Son Güncelleme: 27.05.2016 - 00:58

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup edip Türkiye Kupası'nı kazandığı maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım açıklamalarda bulundu. Fenerbahçeli futbolcuların kupa törenine çıkmamasını değerlendiren Yıldırım, 'Tribünler bana küfür ediyor, şike yaptın diyor. Törene çıkmadık bu yüzden. Bir kişi benim şike yaptığımı ispatlasın köprüden atlarım. Ben şike yapmadım ama Galatasaray hep şike yapıyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Ben şike yapmadım; ama Galatasaray hep şike yapıyor” dedi. Ziraat Türkiye Kupası’ndan sonra hakemlere ateş püsküren Yıldırım, devre arası koridora inerek maçı kötü yönettiği için hakem Mete Kalkavan’ı uyardığını söyledi.

Hakemlerin ligin sıralamasını tayin ettiğini söyleyen Fenerbahçe başkanı şu ifadeleri kullandı:

“Devlet pasoligi çıkardı amacı neydi. Tribünleri kapatıyorlar onun amacı neydi. Durmadan ceza ödüyoruz. UEFA’da bu cezalar zarar olarak gözüküyor. Bu sene Türkiye’de şampiyonu da küme düşenleri de orta sıralardaki takımların hepsini hakemler tayin etti. Mete Kalkavan genç hakem, bunlar yetişsin de kendilerini bir başka türlü görmeye başladılar. Kurallar var, bu kuralları uygulayın… İlk devre söyledim bunları, ikinci devre değişti. Bizim Halis Özkahya ile Fırsat Aydınus şampiyonluğumuzu engelledi bu sene.”

“Galatasaray hep şike yapıyor”

“Galatasaray hep şike yapıyor”
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul BŞB maçında kötü oynuyoruz ilk yarı penaltı var vermiyor, ondan sonra kaybediyoruz. Beşiktaş başkanına, Galatasaray başkanına ceza vermezler, Aziz Yıldırım’a gelince ceza verirler. 19 Haziran’da genel kurul var orada konuşacağım dinlesinler beni.”

“Ne hale geldik. Adam bana küfür ediyor. Şike yapsana diye. Ben şike yapmadım. Ama onların Strum Graz maçının son 10 dakikasını seyredin bakalım şike var mı yok mu… Ben şike yapmadım ama Galatasaray hep şike yapıyor. Detaylara girerim altından kalkamazlar. ”

“Tören başladı bize küfrediyorlar dedi Gökhan. Basketbolda gittik final oynadık, kaybettik ne yapalım. Kadınlarda final oynadık, kaybettik. Mühim olan spor yapmak. Ben gündem değiştirmek için söylemiyorum gerçeği söylüyorum. Bu kadar para veriyoruz, iki düdüğe mi bırakacağız her şeyi. İkinci devre iyi idare etti. O zaman edebiliyor. O zaman söylenecek bir şey yok. Sen gördüğünü çal.””

Vitor Pereira kalacak mı?

Vitor Pereira kalacak mı?

Aziz Yıldırım, sezonu kupasız kapatan Vitor Pereira’nın geleceği ile ilgili açıklamada bulundu. Portekizli hocanın takımda kalacağını söyleyen Yıldırım, “Pereira kalacak herhalde, 2 yıl daha kontratı var. Mourinho falan bitti, UEFA var. Pereira ile oturup program yapacağız” ifadelerini kullandı.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
418
108
82
47
20
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cako Bey

Aziz Yıldırım artık sadece Fenerbahçe'nin değil Türk futbolunun kanseri olmuştur..Gerek kural tanımaz tavırları, gerek mafyavari davranışları, gerekte ''örtm... Devamını Gör

Vahap Şeker

Fenerbahçeliyim ve sonuna kadar katılıyorum reyiz bizim en büyük sorunumuz bu adam herkese rezil etti bizi

Destan Yazan

Ohhooo... Ağlayacaksan bir daha oynamayalım Aziz...

Turgut

Uzun yıllar daha başkan kalır inşallah GS taraftarı arkanda.