Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım: "Amacımız Fenerbahçeyi Dünyada Yaymak"

Aziz Yıldırım: "Amacımız Fenerbahçeyi Dünyada Yaymak"

Fatih
28.10.2014 - 21:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aziz Yıldırım: "Amacımız Fenerbahçeyi Dünyada Yaymak"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 'Hedef 1 Milyon Üye' projesine ilişkin, 'Projeyle para toplamak ve ekonomik olarak güçlü olmak anlamına bakılmaması lazım. Amacımız Fenerbahçe'yi, Anadolu'da, Avrupa'da ve dünyada yaymak' dedi.

Yıldırım, kulübün Ereğli Taraftarlar Derneğince bir otelde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin aidiyet duygusu için yapılan bir proje olduğunu söyledi.

Projenin, Fenerbahçe'nin ekonomik büyümesi ve çoğulcu demokrasiye geçişi anlamında önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım, 'Projeyle para toplamak ve ekonomik olarak güçlü olmak anlamına bakılmaması lazım. Amacımız Fenerbahçe'yi, Anadolu'da, Avrupa'da ve dünyada yaymak. Bu yayılma içerisinde ise yönetimlerin seçiminde sizlerin daha etkili olmasını sağlamak içindir. Bizler hepimiz gelip geçiciyiz. Buralarda kalıcı değiliz. Bizden sonra gelecekler de Fenerbahçeliler de takımlarını yukarıda tutmak için her türlü çalışmayı yapacaklardır. Bu görevdir. Bu genişlemeyle gelecek insanların Fenerbahçe'de görev alarak, kulübümüzü daha yukarılara çıkarmak için bir çaba içerisindeyiz' diye konuştu.

Türkiye'nin insan mozaiğinin bu akşam etkinlikte yer aldığına dikkati çeken Yıldırım, bunun mutluluk verici olduğunu anlattı. Sporun, kardeşlik ve dostluk olduğunu belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

'Bu akşam bunu burada görüyoruz. Buradaki amaç, şube olarak kurduğumuz her yerde Fenerbahçe evlerini oluşturmak. Bu binalarda, havuzlar, tenis kortları ve futbol oynamak için yapılacak sahalar ile tesis yapmak. Türkiye'nin her yerinde ve her şubenin açıldığı yerde de bunu ortaya koymak en büyük idealimizdir. Bunun için çok çabalayacağız. Orada yapılacak seçimlerle de İstanbul'da yapılacak büyük kongrelere Fenerbahçelileri taşıyacağız ve demokrasi anlamında büyük bir platforma oturtmuş olacağız. Bunun dışında spor okullarına önem veriyoruz. Türkiye'deki spor okullarımızda, gençlerimizin ve çocuklarımızın yaşlarını, boylarını, onların 3 ayda bir hastane yağ ölçümlerini dahi yaparak onlar hakkında dosyalar tutacağız ve bu çocuklarımızdan da Fenerbahçe'nin altyapısından faydalanacağız. Herkesten ricam '1 milyon üye projemize' katılmanızdır.'

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, 1 milyon üye kampanyasının Fenerbahçe'nin gücünü göstermek adına çalışılması gerektiğini belirterek, 'Bunu hem çoğulculuk sağlamak, hem de Fenerbahçe'nin çıtasını daha yukarılara çıkartmak ve hep birlikte olduğumuzu kanıtlamak için herkesin katılmasını istiyoruz. Bunun için biraz zamana ihtiyacımız var. Fenerbahçelilerin yaşattığı heyecan her zaman hazırdır' diye konuştu.

'Elimden geleni yapacağıma söz veriyorum'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da 1 milyon üye projesine destek olmak için Zonguldak'a geldiklerini vurguladı. Kartal, 'Hep birlikte bu hedefe ulaşmak için buradayız. Bu projenin amacı, Fenerbahçe'nin bundan sonra tesisleşme anlamında, orta ve uzun vadeli sportif başarılara imza atabilmesi içindir' ifadelerini kullandı.

Taraftarın vereceği desteğe teşekkür ettiğini anlatan Kartal, şunları kaydetti:

'Bizler de ve ben de Fenerbahçe Futbol Takımı'nın teknik sorumlusu olarak sizleri mutlu edebilmemiz, başarılı ve şampiyon olabilmemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tesisleşme adına altyapıdan gelecek olan bütün oyuncularımızın ve sporcularımızın Türk futboluna ve dünya sporuna da katılımlarıyla elde edeceğimiz başarılarla bu projelere büyük desteğe ihtiyacımız var. Biz Fenerbahçe olarak emin adımlarla her geçen gün bütün branşlarda şampiyon ve başarılı olmak için ve Fenerbahçe'nin teknik direktörü, bu camianın bir ferdi ve bireyi olarak elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.'

Kaleci Mert Günok ise taraftarla bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, 'Fenerbahçe sevgisinin ne kadar büyük olduğunu gördük. Bugün gördüğümüz coşkuyla sizlerin de bu projeye destek vereceğinizden hiç şüphemiz yok. Biz de sizlerin vereceği desteği şampiyon olarak taçlandırırız' diye konuştu.

Etkinlikte, Fenerbahçe Kulübü kongre üyelerine forma hediye edilmesinin yanı sıra proje kapsamında kulübe üye olanlara rozet takıldı.

MedyaSpor

Kaynak: http://www.medyaspor.com/haber/aziz-y...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın