Görüş Bildir
Haberler
Azerbaycan'a Set Bile Vermedik!

Azerbaycan'a Set Bile Vermedik!

Fatih
21.06.2014 - 21:21

Azerbaycan'a Set Bile Vermedik!

A Milli Bayan Voleybol Takımı, CEV Avrupa Ligi A Grubu 3. ayak ilk maçında Azerbaycan'ı 3-0 yendi.

Maça iyi başlayan Türkiye, art arda bulduğu sayılarla rakibi karşısında 4-0 öne geçti. Azerbaycan teknik heyeti aldığı molayla farkın açılmasına engel olmaya çalışsa da Kübra'nın başarılı bloklarıyla rakibinin hücumlarını önleyen Türkiye, farkı daha da açmayı bildi. İlk teknik molaya 8-2 önde giren A Milli Takım, bir ara skoru 14-4 yaparak farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Büşra ve Yurdagül'ün başarılı bloklarıyla sayılar bulan ay-yıldızlılar, ikinci teknik molayı 16-6, seti de 25-11 üstün tamamladı.

İkinci sete de iyi başlayan Türkiye, ilk teknik molaya 8-4 üstün gitti. 'Filenin Sultanları' savunmada hatalar yapıp, servisleri karşılamakta zorlanınca Azerbaycan, farkı kapatmaya başladı. Kübra ve Yeliz'in blokları, Cansu'nun da sert smaçlarıyla yeniden sayı üretmeye başlayan milliler, ikinci teknik molayı 16-10 önde geçti. Gözde Yılmaz'ın sert smaçlarıyla sayılar bulan Türkiye, seti 25-14 aldı.

Tempolu ve başarılı oyununu üçüncü ve son sette de sürdüren A Milli Takım, ilk teknik molayı 8-2, ikinci teknik molayı ise 16-9 önde bitirdi. Etkili servislerle sayılar bulan, başarılı bloklarla da rakibine fazla sayı şansı tanımayan ay-yıldızlılar, seti 25-28 maçı da 3-0 kazandı.

Türkiye ile Azerbaycan arasındaki 3. ayak mücadelesinin ikinci maçı yarın saat 18.00'de oynanacak.

Türkiye: 3 - Azerbaycan: 0

Salon Cengiz Göllü

Hakemler Ivan Lazarevic (Sırbistan), Pavel Vasko (Slovakya)

Türkiye Ezgi, Kübra, Yeliz, Cansu, Gözde, Özgenur (Gizem, Şeyma, Ceylan)

Azerbaycan Gurbanova, Nazarenko, Abdulazimova, Matiasovska, Zhidkova, Makarenko (Kiselyova, Samadova, Aliyeva, Habibova, Ulkar Karimova, Aynur Karimova)

Setler 25-11, 25-14, 25-18

Süre 65 dakika (19, 24, 22)

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/voleybol/voleybo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
harley quinn

bununla gururmu duyuyosunuz bide bari biraz medenice yazsaydın editor