Görüş Bildir
Haberler
Aysever ve Önder Birbirine Girdi!

Aysever ve Önder Birbirine Girdi!

Fatih UZUN
27.03.2014 - 22:59 Son Güncelleme: 28.03.2014 - 09:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aysever Ve Önder Birbirine Girdi!

Enver Aysever, Twitter hesabından HDP Adayı Sırrı Süreyya Önder'in kendisine ve ailesine küfrettiğini iddia etti.

Gazeteci yazar Enver Aysever, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder'in kendisine, ailesine ve annesine ağır küfürler ettiğini iddia ettti. Sırrı Süreyya Önder ise, “Aysever'i arayıp hak ettiği her şeyi söyledim. Kimsenin anasına sövmem” dedi.

Aysever sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından, 'Postacı Sırrı demokrat değil mi?' 'İstanbul un truva atı kim?' şeklindeki tweetlerle Sırrı Süreyya Önder'i eleştirdi.

Aysever bu tweetlerinin ardından Sırrı Süreyya Önder'in kendisini aradığını belirterek şunları yazdı 'Az önce arayıp çok ağır küfürler etti. Bana, aileme, anneme küfür etti. Kamuoyuna duyururum.'

ÖNDER'DEN YANIT

HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder, Enver Aysever'in tweetlerine yine aynı yöntemle twitter'dan yanıt verdi. Önder, twitter'dan şunları yazdı:

“Bu ibişlerin barışı ve eşitliği sindirmesi imkansız. İnsanlığa kattıkları tek eserleri vardır onu da sifonu çekerken kendileri görürler. Sn. Sarıgül'ün adaylığı kesinleştiğinde söylediklerini yazmaya terbiyem elvermez. Bu nevzuhur ibişler siyaset arenasını boş sanıyorlar. Aysever CHP deki yerini beğenmediğinde Sn. Kılıçdaroğlu'na söylediklerini hatırladıkça da kızarıyorum. Barışın postacısı da olurum. Uğruna canımı da veririm. 

Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/aysever...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0