Görüş Bildir
Haberler
Ersun Yanal Sonrası Fenerbahçe'nin Başına Geçebilecek Muhtemel İsimler

Ersun Yanal Sonrası Fenerbahçe'nin Başına Geçebilecek Muhtemel İsimler

Soner Çağlayan
27.02.2020 - 14:08 Son Güncelleme: 01.03.2020 - 22:35

Bakalım kimler Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olabilirmiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erol Bulut

Erol Bulut

3 yılını Abdullah Avcı'nın yanında geçirdiği 6 yıllık yardımcı antrenörlük tecrübesinden sonra Yeni Malatyaspor ve Aytemiz Alanyaspor'daki teknik direktörlük başarıları Fenerbahçe'nin kapılarını Erol Bulut'a açacak mı göreceğiz?

Tayfun Korkut

Tayfun Korkut

Türkiye Milli Takımı'nda Abdullah Avcı yardımcılığı, İspanya'da Real Sociedada altyapı takımı ve Almanya'da U17 ve U19 takımları çalıştırdıktan sonra Tayfun Korkut, kalitesini Bundesliga'da göstermişti. Hannover, 1. FC Kaiserslautern, Bayer 04 Leverkusen ve Stuttgart tecrübelerinden sonra acaba Tayfun, Fenerbahçe'nin başına geçecek mi?

Abdullah Avcı

Abdullah Avcı

Başakşehir'deki istikrarlı futbolu ve kariyerinin yanında Türkiye A Milli Takımı ve Beşiktaş'taki performansı soru işareti olsa da Abdullah Avcı, potansiyel olarak Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör adaylarından biri olabilir!

Emre Belözoğlu

Emre Belözoğlu

Sene sonunda futbolu bırakması muhtemel olan Fenerbahçe kaptanı Emre'nin teknik kadro içinde yer alacağını herkes biliyor. Peki, bu görev acaba teknik direktörlük olur mu? Yaşayıp göreceğiz...

Aykut Kocaman

Aykut Kocaman

Acaba yollar yeniden kesişecek mi? Bir kısım Fenerbahçe taraftarı Aykut Hoca'nın tekrardan takımın başında olmasına sıcak baktığı kesin. Şu anda boşta olan tecrübeli teknik direktör, Fenerbahçe için her zaman en güçlü adaylardan biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsmail Kartal

İsmail Kartal

Şu an Çaykur Rizespor'u yöneten İsmail Kartal'ın koltuğu sallantıda. Fenerbahçe yönetimi yerli teknik direktör kararı alırsa İsmail Kartal muhakkak bu adayların içinde olacaktır.

Christoph Daum

Christoph Daum

Eski dostun yolu acaba tekrar Türkiye'ye düşer mi? Tabii yanında Roland Koch ve Gazi reklamlı eşofmanıyla... En son Romanya Milli Takımı'nı yöneten ve parlak sonuçlara imza atamayan tecrübeli teknik direktör Türkiye tecrübesiyle Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından biri olacak mı göreceğiz!

Niko Kovač

Niko Kovač

RB Salzburg'taki yardımcı antrenörlük kariyerinden sonra Hırvatistan Milli Takımı'nda yardımcı antrenörlük ve sonrasında Teknik direktörlük yapan ve Bundesliga'da Eintracht Frankfurt ile Almanya Kupası'nı kazanarak büyük sükse yapmıştı. Bu başarı ona Bayern Münich'in kapısını açtı. 48 yaşındaki çalıştırıcı burada da 3 kupa kazandı fakat yeterli görülmedi ve Bayern günleri onun için bitti. Şu an boşta ve Fenerbahçe için iyi bir alternatif. Bakalım bu konuda bir gelişme olacak mı?

Jorge Sampaoli

Jorge Sampaoli

Arjantinli deli dolu bir adam Sampaoli... Sevilla'daki Avrupa tecrübesi Arjantin Milli takımı, Santos günleri çok istikrarlı gibi görünmese de hırsı ve tecrübesiyle öne çıkıyor. Türkiye'nin yapısına uygun oynattığı futbol ve samimiyetiyle Sampaoli hoca neden Fenerbahçe'nin başına geçmesin ki?

Leonardo Jardim

Leonardo Jardim

Braga, Olympiacos, Sporting Lizbon ve Monoca'yu çalıştıran deneyimli teknik direktör için Türkiye aslında biçilmiş kaftan. Şu anda boşta olan teknik direktörü belki de bir gün Fenerbahçe'nin başına görürüz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alex de Souza

Alex de Souza

Fenerbahçe efsanesi Alex'in bir gün Fenerbahçe'yi yöneteceği fikri taraflı, tarafsız herkesi heyecanlandırıyordur. Acaba bu olay yakın zamanda mı gerçekleşecek yoksa daha zaman var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
48
34
22
11
11
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Çoker

Alex teknik direktör mü? En son hangi takımı çalıştırmış? Fenerbahçe'yi bu duygusal bakış açısı bitiriyor, son 10 yılda en çok gol attığımız 2 sezona ulaştır... Devamını Gör

madax

aykut ersun kısır döngüsü bitsin artık

Bozkurt

Abdullah Avcı için Başakşehir'deki istikrarlı futbolu ve kariyeri denmiş ya. 10 puan geriden gelip şampiyonluğu kaptırmayı istikrarın neresine koydunuz merak... Devamını Gör