Görüş Bildir
Haberler
Ayrılırken Yapılmaması Gerekenler…

Ayrılırken Yapılmaması Gerekenler…

Her Kadına
11.11.2014 - 17:51 Son Güncelleme: 11.11.2014 - 18:53

Ayrılırken Yapılmaması Gerekenler…

Size Verdiği Hediyeleri Kafasına Atmayın veya Geri İstemeyin

Sevgililer günü , ay dönümü, yıl dönümü, doğum günleri derken hediyeler birikiyor. Ayrıldığınızda ise ben şimdi bunları ne yapacağım diye düşünüyorsunuz. Ne yaparsanız yapın ama ayrıldığınız kişinin kafasına atmayın veya O’na aldığınız hediyeleri geri istemeyin. Karşı tarafa aldığınız hediyenin her şeyden önce bir maneviyatı var. Hediyeyi verdiğinizde O’nun yüzünde oluşan gülümsemeyi hatırlamaya çalışın.

Hakaret Etmeyin

Ne olursa olsun O’nunla bir çok anınız oldu. Kah güldünüz, kah ağladınız. Her şeyden önce bu ilişki için ikinizde emek harcadınız. Bu paylaşımları hiçe sayarak ayrılırken birbirinize hakaret etmeyin, kırmayın, incitmeyin.

Ortak Olan Arkadaşlarınıza Sırt Çevirmeyin

Bir zamanlar ortak arkadaşlarınız vardı. Ayrılmış olabilirsiniz ama onları sosyal paylaşım ağlarından silmeyin ve ya sizinle iletişime geçtiklerinde mutlaka cevap verin. Potansiyel laf almaya çalışan kişi muamelesi yapmanıza gerek yok. Size değer verdikleri için, sizinle olan dostluklarına devam etmek istiyor olabilirler.

Hakkında Kötü Konuşmayın

Bir zamanlar aranızda geçen konuşmalar, paylaşımlar veya arkadaşlarınız ile ilgili olan yorumlarınızı gidip 3. şahıslar ile paylaşmayın. Arkadaşlarınızın sizin özelinizi bilmesine gerek yok. “O zaten..” ile başlayan cümleler kurup kendinizi küçültmeyin. Bırakın anılarınız anılar olarak kalsın. Biten bitmiştir, ardınızda bırakın ve önünüze bakın.

Ben Zaten Seni Hiç Sevmemiştim

Bu cümleyi asla kullanmayın. Zamanla insanlar birbirlerinden

soğuyabilir veya başka birisine daha çok ilgi hissettiğini düşünebilir.

Ayrılırken insanlar genellikle karşı tarafın canını yakmak ister.

İntikam ve hırs arzularınızı engellemeye çalışın. O insanla ilişkiye

başlarken onu seviyordunuz.

Kaynak: http://herkadina.com/iliskiler/ayrili...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın