Görüş Bildir
Haberler
Ayrılık Konuşması İçin En İdeal 10 Mekan

Ayrılık Konuşması İçin En İdeal 10 Mekan

Erşan Kuneri
30.10.2014 - 15:20 Son Güncelleme: 31.10.2014 - 19:18

Ot Cafe

Ot Cafe

2 liraya çay, 4 liraya espresso içebileceğiniz, karşı tarafın istese de hırsından hesap geçiremeyeceği, konuyu oldu bittiye getirip hızlıca tüyebileceğiniz enfes bir yer Ot Cafe; iki adım yanın Asmalımescit, üç adım aşağısı Karaköy. Mis!

Tohum Karaköy

Tohum Karaköy

Şimdi karşı taraf vurdulu kırdılı küfürlü çığırmalı bir tepki verirse kaçmak için oldukça fazla opsiyon var Tohum'da, tam ayaklandığında kafaya küllük fırlatsa bile tutturma ihtimali 300'de 1'den düşük; fiyatlar da pek makul.

Pique Dame

Pique Dame

Bakma buranın öyle havalı bir ismi olduğuna; buluşma yeri olarak Pique Dame dediğin zaman muhtemelen karşı taraf 'Aman yarabbi Fransız restoranında romatik bir yemek mi yoksa???' diye düşünebilir. Çay 1 lira oralet 1 lira, üstüne de ayrılık konuşması duble yıkım; yemin ediyorum yatacak yerin yok.

Mançiz

Mançiz

Çay 75 kuruş, kaşarlı tost 2.5, büyük kaşarlı 3.5, yarım ekmek kaşarlı 4 lira, isteğe göre blok kaşar ama kahvaltı yaparken ayrılmak paha biçilemez! Mançiz'den çık, kendini Kadıköy barlar sokağında bul; topla eşi dostu kafanı boşalt.

Şenay Börek Cafe

Şenay Börek Cafe

Ayrılık konuşması için oldukça sinir bozucu bir yer Şenay Börek Cafe, yani hiç konuya girmesen ilişki kendi kendine bile bitebilir. Onu da geçtim; sen kalk partnerini işin düşmedikçe adım atmadığın Cağaloğlu'na çağır, karşısında çatır çutur börek ye bir de üzerine söyleyeceklerini sırala... Karşı taraf için cinnet sebebi.

Mini Coffee Shop

Mini Coffee Shop

Issız Adam gibi dan dan 'Ada ben ayrılmak istiyorum.' demek yerine durumu ve nihai sonucu biraz daha naifçe izah etmek isteyenler için Mini Coffee Shop biçilmiş kaftan; donuk bakışlarla konuş ve 'Kendine dikkat et.' diyerek cool bir şekilde çık oradan.

Fazıl Bey'in Türk Kahvesi

Fazıl Bey'in Türk Kahvesi

Genelde orta yaş ve üstü için ayrılık konuşması yapılmasını tavsiye edeceğim yerlerden biridir Fazıl Bey'in Türk Kahvesi, gerçi yaş ne olursa olsun ayrılan tarafa doğru etraftaki yaşlı teyzelerden 'Cık cık' sesleri, garsondan pis bakışlarla içten içe 'Koyun suratlı totoş!' gibi ithamlara maruz kalınabilir.

Kalimera Cihangir

Kalimera Cihangir

Ecnebilerin yoğun olarak yaşadığı Başkurt sokaktaki Kalimera Cihangir'e gelmiş konuya giriş için uygun zamanı kollarken zaten dükkanın önünden geçen ilik gibi hanımefendi ya da beyefendilere gözün kayacak ve süreç hızlanacak; gerçek çözüm süreci budur.

Le Cafe

Le Cafe

Le'Cola tadında bir mekan Le Cafe; tee Bostancı'da oturan partnerinizi buraya çağırarak ilişkinizi saçma sapan bir şekilde bitirip torunlarınıza anlatacak hikayeniz olması için Le Cafe'yi tercih edin, tokat garantili.

No: 7 Coffee House

No: 7 Coffee House

Yine bütçe dostu minnoş bir ayrılık mekanı No: 7 Coffee House; bir kere burada check-in yap önce, oldukça havalı bir ismi var. Akabinde konuyu uzatmadan aç, giriş-gelişme-sonuç-İstiklal marşı-kapanış derken 20 dakikayı geçirme ve arkadaşlarınla buluşmak üzere Cadde'ye devam et.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
0
0
0
0
0
0