Görüş Bildir
Haberler
Ayrılığın Nedeni 4. Yıldız mı?

Ayrılığın Nedeni 4. Yıldız mı?

Fatih UZUN
13.09.2014 - 17:58

Kulübün medya ve iletişim direktörü Ali Kırca, görevinden istifa etti. 

Kırca’nın kitap çalışmalarına daha fazla zaman ayırabilmek için görevini bıraktığı öğrenildi. Kırca, geçtiğimiz mart ayında işbaşı yapmış, 40 bin dolar olduğu iddia edilen maaşı tartışma konusu olmuştu. Başkan Ünal Aysal imzasıyla resmi siteden yayınlanan açıklamada Ali Kırca’nın görevi bıraktığı duyurulsa da yönetim kararıyla Kırca’ya işten el çektirildiği iddia ediliyor. Arena’daki 4. yıldız tanıtım organizasyonunun fikir babasının Kırca olduğu, gelen tepkilerin faturasının da kendisine kesildiği konuşuluyor.

Ali Kırca, istifasının ardından Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a bir teşekkür ve veda mektubu yazdı. İşte o mektup

'Sayın Ünal Aysal

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Çocukluğumdan beri renklerine gönül verdiğim kulübümüze, Başkanlığınız yönetiminde, önemli bir görevde hizmet etme fırsatını buldum.

Öncelikle bana bu onuru taşıma şansını verdiğiniz için şükranlarımı sunarım.

Kulübümüzün yaşadığı zor dönemde, önümüze çıkarılan engelleri aşma ve Galatasaray’ımızın haklarını koruma yolunda verdiğiniz mücadeleye bir nebze katkım olabildiyse bundan büyük mutluluk duyacağım.

Birlikte yaşadığımız bu süreç, hayatımın unutulmaz ve değerli hatıraları arasındaki yerini alacak.

Görev yaptığım dönemde; Galatasaray Televizyonu’nun kadro ve içerik olarak gelişmesi yolundaki çabalarımın, yakın gelecekte sonuç vermesinden de mutluluk duyacağım.

Ayrıca, geçen Divan Toplantısı’nda, önemli projeleriniz arasında saydığınız ve göreve geldiğimden beri her zaman, en büyük hayalim olarak nitelendirdiğim GALATASARAY GAZETESİ’nin bir gün hayata geçirilmesi, burada geçirdiğim zamanın boşa harcanmamış olduğunun en önemli göstergesi olacak.

Sayın Başkan;

Bu süreçte, sadece, zamanının büyük bölümünü, Galatasaray’ın sorunlarının aşılmasına ve başarılarına adamış bir Başkan’ın çabalarına tanıklık etmedim. Aynı zamanda çok iyi ve güvenilir bir dost kazandığıma inanıyorum. Bu da en büyük kişisel kazanımlarımdan biri olmuştur.

Başkanlık yaptığınız dönem içerisinde Galatasaray’ın kazandığı ulusal ve uluslararası başarıları burada saymama gerek yok... Bundan sonra, sade bir Galatasaray taraftarı olarak, geçmişte kazanılan başarılar için teşekkürlerimi ve gelecekte kazandıracağınız başarılar için de samimi dileklerimi iletmek isterim.

Altı aya yaklaşan ortak çalışma sürecinin sonunda, sizinle daha önce sözlü olarak da paylaştığım nedenlerle, görevden affımın kabulünü rica ediyorum. Yazın alanında gerçekten heyecanlı bir döneme girdiğim bu günlerde, benim için bu yeni yolculuğun ve kitap dünyasındaki yeni maceramın heyecanını ve ayrılma isteğimi anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum.

Bu vesileyle, gerek Galatasaray’da gerekse iş yaşamınızda başarılarınızın devamı temennisiyle, size ve ailenize sağlıklı ve mutlu bir ömür diler, saygılarımı sunarım.

Ali Kırca'

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2014/09/13/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0