Görüş Bildir
Haberler
Aynı Yaştaki Üvey Oğlu Öldürdü

Aynı Yaştaki Üvey Oğlu Öldürdü

sinem öztürk
15.03.2013 - 18:05 Son Güncelleme: 15.03.2013 - 18:09

Aynı Yaştaki Üvey Oğlu Öldürdü

Elazığ'ın Yurtbaşı Beldesinde bir genç, aynı yaştaki üvey annesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Elazığ'ın Yurtbaşı Beldesinde bir genç, aynı yaştaki üvey annesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Öldürülen Derya Ökzaran'nın annesi Vahide Özkaran,' Kızım lisede okurken Ruhi Ayerdem kızımı kaçırdı. Daha sonra imam nikahı yapacaktı. Yapmadı.Sonra kızım hamile kaldı. Daha sonra ise kızım öldürüldü' diye konuştu. Genç kızın cenazesi ailenin fakir olmasından dolayı Yurtbaşı belediyesi tarafından işlemleri yapılarak defin edilirken,Babasının nikahsız yaşadığı Derya Özkaran'ı öldüren Fethi Ayerdem is her yerde aranıyor.

Yurtbaşı beldesinde Fethi Ayerdem. (17) babası Ruhi.Ayerdem'in (49) nikahsız yaşadığı öne sürülen 17 yaşındaki Derya Özkaran'ı av tüfeğiyle ateş ederek dün öldürmüştü. Olaydan sonra kaçan Fethi Ayerdim'in yakalanması için çalışmalar devam ederken, kızı öldürülen Anne Vahide Özkaran kızımı vuranlardan davacıyım dedi. Anne Özkaran,'Kızım okulda okuyordu bırakmadı kaçırdı alıkoydu. Kızıma içki içiriyordu ne varsa veriyordu kızıma. Kızım perişandı. Bize göstermiyordu. Biz kızımızı geri istedik bize gerim vermedi. Kızımı uzun süre görmedim.Kızım perişan olmuştu. Sonra kızımın hamile olduğunu öğrendim. Kızım bana' artık ben hamileyim. Ben sizi istemiyorum.Size de yazık. Babam yaşlı.Bende içeri almadım.' diye konuştu.

Anne Vahide Özkaran kızının imam nikahlı bile olmadığına işaret ederek, ' imam nikahı yapacaktı olmadı bu durum oldu diye konuştu. Özkaran'Kızım üç aylık hamiledir. Onun namusuydu eşiydi. Kızımı ben vermedim. O adam kaçırdı. Davacıyım.' dedi.

Öldürülen Derya Özkara'nın 65 Yaşındaki babası Mehmet Özkaran ise Ruhi Ayerdem'in kendisini tehdit ederek ' Ben kızını seviyorum istiyorum.Sonra bana kızını bırakmıyorum dedi. Bana senin kızını vururum dedi.Ben hamile olduğunu bilmiyordum. Ben davacıyım. Benim kızımı vurmuş. Bende bir tane onlardan vurursam davamdan vazgeçerim' diye konuştu.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/03...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0