Görüş Bildir
Haberler
Vitor Pereira: "Taraftar Kupaları Alacağımıza İnanıyor mu İnanmıyor mu!"

Vitor Pereira: "Taraftar Kupaları Alacağımıza İnanıyor mu İnanmıyor mu!"

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira Galatasaray ile finalde zor bir maç yapacaklarını belirterek taraftara çağrıda bulundu: 'Bu sezon kupaları kazanacağımıza inanıyorlar mı, inanmıyorlar mı? İnanıyorlarsa Başakşehir maçında stada gelip tribünleri doldursunlar.' Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman ise Fenerbahçe'nin ilk maçta aldığı 3-0'lık skor üstünlüğü ile turu atladığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin turu ilk maçta geçtiğini söyledi. İki maçta da pozisyon bakımından denk mücadelelerin yaşandığını ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Türkiye’nin Leicester City’si olacak mısınız” sorusuna, “Zor” diye yanıt verdi.

Aykut Kocaman’ın sözleri şu şekilde:

“İlk maçta aldığımız skor turun her şeyini etkiledi. Bugünkü amacımız oyunumuzu geliştirmek ve önümüzdeki maçta neler yapabileceğimizi test etmekti. Böyle hazırlandık ama Fenerbahçe turu zaten ilk maçta geçmişti. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Gol yapma becerisi bakımından Fenerbahçe daha üstündü. Elde edilen fırsatlar bakımından Fenerbahçe bizden daha becerikliydi.”

“Türkiye’nin Leicester City’si olmak zor. Türkiye’de Leicester City olmak zor. Bursaspor bunu başardı ama Leicester bir ölçek değildir. .Bursaspor da bir mucizeydi ama oradaki daha mucize duruyor. Konya gibi bir şehir için Konyaspor’u besleyen bir şehir için söylüyorum. Oyun gelişimine baktığımızda kuvvetli bir bakım haline gidiyoruz. Oraya doğru gidiyoruz. İyi bir takım, doğru bir takım, futbolu doğrularını yapmaya yönelen bir takım olma yolunda gidiyoruz.”

Vitor Pereira'nın açıklamaları

Vitor Pereira'nın açıklamaları

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Torku Konyaspor’u 2-0 yenerek adını finle yazdıran Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, mücadeleyi değerlendirdi.

Portekizli teknik adamın açıklamaları şöyle;

“Tabi ki final maçı farklı olacak. Önemli rakiple karşılaşacağız. Ama önce Konyaspor’u tebrik etmezsek onlara haksızlık etmiş oluruz. Takım halinde mükemmel bir sezon geçirdiklerini düşünüyorum. Hepimizi şaşırtan takım oldular, 3. sıra itibarıyla… Biz iki maçı kazanmış olsak da bu galibiyetler Konyaspor’un kalitesini düşürmez. Bu yenilgiler onların kalitesi değil.

Kolay olmadı. Herhangi bir kupada finale uzanmak kolay değildir. Bütün sezon uğraştık ve şimdi final bizi bekliyor. Galatasaray ile oynayacağımız karşılaşma başka olacak.

'İnanıyorlar mı, İnanmıyorlar mı?'

Kariyerimde büyük finallere alışığım. Taraftarlarımıza soruyorum; bu sezon kupaları kazanacağımıza inanıyorlar mı, inanmıyorlar mı? İnanıyorlarsa Başakşehir maçında stada gelip tribünleri doldursunlar. Hocayı veya oyuncuları sevmiyor olabilirsiniz. Kulübe olan aşka başka bir şeydir! Biz inanıyoruz! Yöneticiler inanıyor. Sonuna kadar kupaları kazanacağımıza inanıyoruz.”

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın