Görüş Bildir
Haberler
Aykut Kocaman Dönüyor!

Aykut Kocaman Dönüyor!

Fatih
05.04.2014 - 21:59

Aykut Kocaman Dönüyor!

Fenerbahçe ile başarılı günler geçiren Aykut Kocaman tekrar sahalara dönüyor.

Fenerbahçe ile başarılı günler geçiren Aykut Kocaman sene başında göreve hazırlanıyor. Türkiye ve yurt dışından teklifler alan Aykut Kocaman kararını yaz ayında alacak ve dinlenme dönemini tamamlamış olacak. Verdiği arada uzun süre yurt dışında kalan başarılı teknik adam, yıprandığı zaman dilimi içerisinde ailesine pek fazla vakit ayıramadığı için bu boşluğu doldurmuş oldu.

Özellikle Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’nde yarı final oynaması, Kocaman’ın yurt dışı pazarında da tanınmasına neden oldu. İtalyan kulübü Lazio daha önce eşleştiği ve elendiği hocaya oynattığı futbolla göz koydu. Daha önce Petkoviç Samsunspor görevi sonrasında İtalya’ya giderek Lazio takımına gittikten sonra şimdide Aykut Kocaman bu denemeyi yapabilir. Fatih Terim, UEFA Kupası’nı aldıktan sonra Milan ve sonrasında Fiorentina görevlerini almasında başarıların etkisi büyüktü.

Aykut Kocaman Fenerbahçe’yi şampiyon yapan ikinci Türk teknik adam olarak adını tarihe geçirdi. Ayrıca 28 yıllık Türkiye Kupası özlemine üst üste 2 kere kazanarak son verdi. Fenerbahçe tarihinde ise sarı lacivertli ekibe ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynatan teknik direktör oldu.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/05/aykut-k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın