Görüş Bildir
Haberler
Aydınlatan Test: Hangi Arabaya Binmelisin?

Aydınlatan Test: Hangi Arabaya Binmelisin?

GarantiFilo
02.11.2016 - 12:31

Araba almayı düşünüyorsun da karar mı veremiyorsun? O zaman bu test tam sana göre. Testi çöz ve hangi arabaya binmelisin öğren!

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki daha önce bir araban oldu mu?

3. Bir arabadan beklentin öncelikle nedir desek?

4. Şimdi bize bir yol şarkısı seç?

5. Ve bu güzel şarkıları dinlemek için bir yol?

6. Peki istediğin arabaya yarın kavuşacak olsan, arabanla gideceğin ilk yer neresi olur?

7. Şimdi de araba temalı bir film seç?

8. Peki araban için bir anahtar seçmeni istesek bu hangisi olurdu?

9. Diyelim ki arabanı aldın. Yıkama ya da yıkatma sıklığın ne olacak?

10. Hazırsan son sorumuz geliyor. Biliyorsun teknoloji ürünü her şey doğadan esinlenerek geliştirilmiştir. Sen bir araba yapsan hangi hayvanın özelliklerinden daha çok esinlenirdin?

TOYOTA YENİ COROLLA!

TOYOTA YENİ COROLLA!

Sen tek kelimeyle kusursuzsun. Bakışın, yürüyüşün hatta duruşun bile mükemmel. Nerede olursan ol tüm gözler senin üzerinde oluyor. Her ortamda en çok sen dikkat çekiyorsun. Haliyle senin araban da senin gibi kusursuz olmalı. Yani TOYOTA COROLLA! 'İyi güzel de benim bu arabayı alacak kadar param yok!' diyorsan, bizce yeni araba almana gerek yok; çünkü zaten hepsi Garanti Filo'da var. Zevkine ve bütçene uygun otomobilinin detaylarına ulaşmak için tıkla!

SKODA OCTAVIA!

SKODA OCTAVIA!

Sen tam bir performans aşığısın. Lafa değil icraata bakıyorsun yani. Ekmeğini taştan çıkarmak da senin işin. Güçlüsün, sağlamsın, hızlısın. Kendine güvenin tam ve zorluklarla mücadele etmekte üstüne yok. E haliyle öyle her arabaya da binmezsin. Çünkü senin araban tıpkı senin gibi bir SKODA OCTAVIA! 'İyi güzel de benim bu arabayı alacak kadar param yok!' diyorsan, bizce yeni araba almana gerek yok; çünkü zaten hepsi Garanti Filo'da var. Zevkine ve bütçene uygun otomobilinin detaylarına ulaşmak için tıkla!

NISSAN QASHQAI!

NISSAN QASHQAI!

Sen gerçek bir işkoliksin. Her an sorumluluklarının bilincinde, her an tedbirlisin. Mesela mangal malzemelerin, kamp malzemelerin her zaman arabanın bagajındadır. Torpido gözü ise belgeler, faturalarla doludur. Çünkü sen işini sağlama almadan yola çıkmazsın. Dolayısıyla sana şöyle geniş mi geniş bir araba lazım. Biz bulduk: NISSAN QASHQAI!  'İyi güzel de benim bu arabayı alacak kadar param yok!' diyorsan, bizce yeni araba almana gerek yok; çünkü zaten hepsi Garanti Filo'da var. Zevkine ve bütçene uygun otomobilinin detaylarına ulaşmak için tıkla!

RENAULT FLUENCE!

RENAULT FLUENCE!

Sen sade güzelliğe aşıksın. Gösterişsiz güzelliğe sahip ve kullanılabilirliği yüksek olan her şey senin ilgini çekiyor. Durmadan kendini öven insanları hiç sevmezsin mesela! Senin araban da tıpkın senin istediğin gibi olmalı: Sade, güzel ve kullanışlı. Ben böyle arabayı nereden bulacağım diyorsan, biz bulduk: RENAULT FLUENCE! 'İyi güzel de benim bu arabayı alacak kadar param yok!' diyorsan, bizce yeni araba almana gerek yok; çünkü zaten hepsi Garanti Filo'da var. Zevkine ve bütçene uygun otomobilinin detaylarına ulaşmak için tıkla!

CITROEN C-ELYSSE!

CITROEN C-ELYSSE!

Sen kaliteye aşıksın. Senin için tek tek parçaların güzelliğinden çok bütünün mükemmel birleşimi önemli. Çünkü aradığın sürüş kalitesini ancak bu şekilde bulacağını biliyorsun. Peki senin aradığın sürüş kalitesi hangi arabada var? Biz söyleyelim: CITROEN C-ELYSSE! 'İyi güzel de benim bu arabayı alacak kadar param yok!' diyorsan, bizce yeni araba almana gerek yok; çünkü zaten hepsi Garanti Filo'da var. Zevkine ve bütçene uygun otomobilinin detaylarına ulaşmak için tıkla!

FIAT EGEA!

FIAT EGEA!

Sen yerinde duramıyorsun belli ki. Kesinlikle yaşayan en dinamik insanlardan biri sensin. Enerjin neredeyse hiç bitmiyor. Araban da tıpkı senin gibi olmalı değil mi? En son ne zaman benzin aldığını bile hatırlamamalısın. İşte bu yüzden senin araban FIAT EGEA! 'İyi güzel de benim bu arabayı alacak kadar param yok!' diyorsan, bizce yeni araba almana gerek yok; çünkü zaten hepsi Garanti Filo'da var. Zevkine ve bütçene uygun otomobilinin detaylarına ulaşmak için tıkla!

Yeni araba almaya ne gerek var, Garanti Filo'da beğendiğin arabaların hepsi var!..

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cernobilo

sön tök kölümöylö kosorsozson.. toyoto korollo. bi git allasen.

Pasif Kullanıcı

Corolla'ya mükemmel diyecek kadar ne yaşadınız merak ettim

atticusfetch

Corolla mı? Ben Land Rover adamıyım. Test bozuk, çözmeyin boşuna.

sonradan kalas

Sanki sade senin için yaptılar testi.. bozuk diyo meteliksize bak hele