Görüş Bildir
Haberler
Avustralya'da Bir Evde Terk Edilen 14 Kedi Birbirini Yedi...

Avustralya'da Bir Evde Terk Edilen 14 Kedi Birbirini Yedi...

Ulaş
23.11.2016 - 22:15 Son Güncelleme: 24.11.2016 - 12:28

Avustralya'da bir kadın 14 kediyi evde bıraktı. Bir müddet sonra acıkan kediler birbirlerini yemeye başladı. 14 kediden yalnızca bir tanesi kurtarılabildi. Kedilerin ölümüne neden olan kadın için 'hayvan edinmekten men' cezası verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayvanlara kötü muameleyi önlemek için faaliyet gösteren ''Royal Society for Prevention of Cruelty to Animals'' (RSPCA) yetkilileri Eylül 2015'de Avustralya'nın güneyinde bulunan Adelaide'deki bir eve yaptığı baskında 13 ölü ve hayatta olmasına karşın çok zayıflamış bir kedi buldular.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre; 43 yaşındaki kadın hayvan edinmekten men ve 12 ay boyunca bir kez daha suç işlediği takdirde tazminat ödeme cezası verildi.

'Hayvanlara iyi bakmak herkes için yasal bir yükümlülük...'

'Hayvanlara iyi bakmak herkes için yasal bir yükümlülük...'

Olayın kurum personeli için de içler acısı olduğunu söyleyen RSPCA'nın Güney Avustralya sorumlusu Andrea Lewis 'Korkunç şeyler gördüler ve uzun bir süre de etkisi devam edecek' dedi.

RSPCA tarafından kaydedilen video görüntülerinde evin darmadağın ve hayvan dışkısı içinde olduğu görüldü.

Ayrıca görüntülerde bir görevli 'Bu kedi, ölmüş bir kediyi mi yemiş?' diye soruyor.

Diğer görevliyse 'Evet, birkaç tane daha var' diye cevaplıyor.

Andrea Lewis 'İnsanlar kesinlikle hayvanlarını yalnız bırakmamalı. Hayvanlara iyi bakmak herkes için yasal bir yükümlülük' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal

Hayvanlardan bari çekin elinizi ..

Ganymedes

hayvan edinmekten men mi bunun cezası? 12 canı öldürmenin cezası bu olamaz. uzun bir süre hapse tıkılmalıydı. orospu çocukları

Mad Chemist

Allah belanı versin senin vicdansız insan evladı inşallah biri de sana aynısını yapar ve verilen cezaya ne diyim bilemedim doğrusu.. yazık