Görüş Bildir
Haberler
Avrupa Devlerinin Buluştuğu Şampiyonlar Ligi’nde Ağları En Çok Havanlandıran 12 Türk Oyuncu

Avrupa Devlerinin Buluştuğu Şampiyonlar Ligi’nde Ağları En Çok Havanlandıran 12 Türk Oyuncu

Dünyadaki tüm futbolcuların hayali futbolun en üst klasmanı olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktır. Birçok Türk golcü de görevlerini başarıyla yerini getirip ağları havalandırarak takımlarına puan kazandırdı. İçlerinde Türk futbolunun efsanelerinin de bulunduğu listede hepimizin hayran kaldığı, adlarına besteler yapıldığı golcüler de bulunmakta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Sergen Yalçın - 4 Gol

Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın, aynı zamanda geçmişte inanılmaz yetenekli bir futbolcuydu. Sık sık disiplin problemleriyle gündeme gelmiş olsa da üst düzey bir golcüydü. Efsane, Şampiyonlar Ligi'ni de boş geçmemiştir. Galatasaray ve Beşiktaş bünyesinde toplam 4 gol atmıştır.

11. Cengiz Ünder - 4 Gol

Türkiye Milli Takımı'nın genç ve parlak kanat futbolcusu Cengiz Ünder, Roma bünyesinde 4 kez ağları havalandırmıştır. Genç ismin kariyerinde daha yapacağı çok şey var.

Umuyoruz ki gollerine hem Türkiye Milli Takımı hem de oynadığı kulüplerde devam eder.

10. Tuncay Şanlı - 5 Gol

10. Tuncay Şanlı - 5 Gol

Fenerbahçe efsanesi Tuncay Şanlı, çok hızlı ve teknik bir oyuncuydu. Fenerbahçe adına Şampiyonlar Ligi'nde kısa sürede mükemmel gollere imza attı. Fenerbahçe taraftarı uzun yıllardır onun gibi ruhuyla oynayan kanat oyuncusuna hasret.

Fenerbahçe'den gitmeseydi işler nasıl olurdu hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Ama aklımızın ucunda her zaman bu fikir olacak.

9. Cenk Tosun - 5 Gol

9. Cenk Tosun - 5 Gol

Beşiktaş'ın rekor bonservis ile gönderdiği golcü Beşiktaş bünyesinde Şampiyonlar Ligi'nde 5 golle takımına fayda sağlamıştır. Yaşadığı sakatlıktan sonra düşüşe geçmiş olsa da gol koklama özelliğini kaybetmeyen oyuncu, umuyoruz ki ilerde daha çok gol atacaktır.

8. Ümit Davala - 5 Gol

8. Ümit Davala - 5 Gol

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Ümit Davala kariyerinde Şampiyonlar Ligi'nde 5 gol atmıştır. Başarılı sağ kanat, hem golleri hem de ilginç saç şekilleriyle taraftarları şaşırtmıştır geçmişte.

Zamanında rap albümü de çıkarmıştır. Bazı şarkıları fena sayılmaz. 😅

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Hakan Çalhanoğlu - 5 Gol

Türkiye Milli Takımı'nın 10 numarası ve frikik ustası Hakan Çalhanoğlu, Bayer Leverkusen adına toplam 5 gol atmıştır. Transfer olduğu İtalyan devi Milan'ın yıllardır Şampiyonlar Ligi'ne gidememesi yüzünden son birkaç yıldır golü bulunmuyor.

Bu sene Milan başarılı bir sezon geçiriyor. Umarım böyle devam eder ve Hakan'ı tekrardan Şampiyonlar Ligi'nde görebiliriz.

6. Tanju Çolak - 6 Gol

6. Tanju Çolak - 6 Gol

Efsane oyuncularımızdan Tanju Çolak, Galatasaray bünyesinde Şampiyonlar Ligi'nde golcülüğünü konuşturmuş ve 6 gol atmıştır. Kendi zamanında mükemmel bir futbolcu olan Tanju Çolak şu an yorumculuk yapmakta.

5. Oktay Derelioğlu - 6 Gol

5. Oktay Derelioğlu - 6 Gol

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Oktay Derelioğlu, toplam 6. gol ile listenin 3. sırasında.

4. Ümit Karan - 6 Gol

4. Ümit Karan - 6 Gol

Zaman zaman teknik direktörlük de yapan eski futbolcu Galatasaray adına başarılı bir futbol hayatı geçirmiştir. Şampiyonlar Ligi'nde 6 gol atan oyuncu gerçek bir Galatasaray fanatiği olmasıyla beraber mizah anlayışıyla da bilinir.

3. Arda Turan - 9 Gol

3. Arda Turan - 9 Gol

Barcelona ve Altetico Madrid gibi dev kulüplerde top koşturan başarılı oyuncu Şampiyonlar Ligi kariyerinde toplam 9 gol atmıştır. Futbol kariyerinde zirvelere çıktıktan sonra serbest düşüşe geçen oyuncu şu an evi olan Galatasaray'a geri döndü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Burak Yılmaz - 10 Gol

2. Burak Yılmaz - 10 Gol

En istikrarlı golcülerimizden olan Burak Yılmaz yıllardır üst düzey takımlarda forma giydi. Gerek normal liglerde gerekse uluslararası maçlarda golcülüğünü konuşturan futbolcumuz Şampiyonlar Ligi'nde 10 gol attı.

Ofsayt problemini tam olarak çözememiş olsa da hala çok iyi bir golcü. 😁

1. Metin Oktay - 13 Gol

1. Metin Oktay - 13 Gol

Taçsız Kral Metin Oktay tabii ki listenin ilk sırasında. Türkiye'deki tüm taraftarların sevgisini kazanmış efsane oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atmış olan Türk oyuncu.

Kendisini saygı ve rahmetle anıyoruz.

Futbol keyfi Ruffles’la bir başka! Peki maç keyfini arkadaşınla doyasıya yaşamak için Messi’nin yardımına ne dersin?

Futbol keyfi Ruffles’la bir başka! Peki maç keyfini arkadaşınla doyasıya yaşamak için Messi’nin yardımına ne dersin?

Sen de Messi ile arkadaşını maça davet et!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
7
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Can Atar

Hani Hakan Şükür? paylaşmaya mı korktun yoksa? :)

Resho

Adamlar korkudan Hakan Şükür'ü paylaşmamış ya la :))