Görüş Bildir
Haberler
Avrupa'da Doğmuş Olsan Mesleğin Ne Olurdu?

etiket Avrupa'da Doğmuş Olsan Mesleğin Ne Olurdu?

Ahlar, vahlar, keşkelerle geçecek bir test. Bakalım Avrupa'da doğsan mesleğin ne olacakmış?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir bayrakta en güzel görünen renk sence hangisi?

2. Akşam yemeğin için tam ağzına layık Avrupa mutfağından bir yemek seç.

3. Şu anki müdürün, patronun ya da öğretmenin seni nasıl tanımlar?

4. Hangi fakültede okusan daha mutlu olurdun/olursun?

5. Dinlerken kendini bulduğun müzik türünü öğrenelim bir de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii Avrupalı bilim insanları ve düşünürlerden hangisi?

7. Ülkemizde seni en çok üzen, en çok canını sıkan şey nedir?

8. Son olarak para senin için ne kadar önemlidir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mühendis!

Mühendis!

Senin hayatın bir Alman gibi planlı ve programlı. Çalışkansın, detaylara önem veriyorsun ve lider ruhlusun. Disiplin senin her şeyin. İnşaat, çevre, makine, endüstri, vs. hiç fark etmez. Sen şantiyelerde, fabrikalarda olmalı, yeni şeyler tasarlayıp bunları hayata geçirmelisin. Sen matematik ile iç içe olmalı, hesap kitap işleriyle uğraşmalı, zaman içerisinde yeni bir binanın, makinenin, geminin ortaya çıkışını seyretmelisin. Bu yüzden zengin olma ihtimalin de yüksek. Sen Avrupa'da doğsan bir mühendis olurdun. Hem de en Almanından!

Sanatçı!

Sanatçı!

Güzel yemekler, kocaman sofralar, neşeli sohbetler. Dünya meselelerine pek kafaya takmamak. Tam bir İtalyan gibi. Senin gem vurulamaz bir ruhun var. Sınırların yok. Düşünürken akıl musluklarınızı sonuna kadar açıyor, hayal dünyanı akla hayale gelmedik renklerle boyuyorsun. Bu engin ruhu, dar kalıplara, ofislere, kurallara hapsetmek mümkün değil. Senin sanatçı olup, ruhunu yemyeşil kırlarda koşturman lazım. Sen Avrupa'da doğsan bir sanatçı olurdun. Hem de en İtalyanından!

Öğretmen!

Öğretmen!

Tatillerinin çokluğundan, mesai saatlerinin azlığından değil de çocukları sevdiğinden onlarla iyi anlaşabildiğinden öğretmen olmalısın. Yeni nesiller yetiştirmeli, sahip olduğun bilgi ve birikimi çocuklara aktarmalısın. Sabırlı, sevecen, ılımlı kişiliğinize en uygun meslek öğretmenlik. Senin ruhun da dünyanın, eğlenceye en düşkün milleti İspanyollara benziyor. Bir yerde bir parti varsa mutlaka orada sen varsın. Sıcakkanlı ve cana yakınsın da, senden çok iyi dost/arkadaş olur. Sen Avrupa'da doğsan bir öğretmen olurdun. Hem de en İspanyolundan!

Avukat!

Avukat!

Sen adaletin, hakkın, hukukun insanısın; oldum olası böyleydin. Aynı zamanda biraz da soğuksun insanlara karşı. Ama elinde değil. Objektifsin; suçu kendi kardeşin işlemişse bile, gözünü kırpmaz kalemini kırarsın. Birilerinin hakkının yenmesine, ezilmesine, hor görülmesine dayanamazsın. Kısaca sen bu dünyaya hukukçu olmak için gönderilmişsin. Sen Avrupa'da doğsan bir avukat olurdun. Hem de en İngilizinden!

Politikacı!

Politikacı!

Sen tam olarak politikacı olmak için doğmuşsun. Ruhun da bir Fransız gibi acayip. Nadir bulunan yani. Seni başkasına sorsak, ilk diyeceği hiç şüphesiz 'değişik' olurdu. Tavırların ve de hareketlerin çoğuna ilginç gelir ve başta sana alışamazlar. Sevenin olduğu kadar nefret edenin de çoktur yani. Birazcık da kibirlisin. Ama insanlarla ilişkin çok iyidir ve olayları çözmede senden iyisi bulunamaz.  Bu yüzden bir siyasetçi olman kaçınılmaz. Hem de en Fransızından!

Doktor!

Doktor!

Başkalarına soğuk gelen bir yapın var ama asla öyle biri değilsin. Sadece yeni tanıştıklarına mesafelisin. Eğlenmeyi çok iyi bilirsin. Çok zeki ve dirayetli bir kişiliksin. Yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorsun. Ayrıca zorluklardan kaçmak sende yok. Yüzleşebiliyor ve sorumluluk alabiliyorsun. Daha da önemlisi bunları büyük bir zevkle yapıyorsun. Çalışkansın ve pek tabii ki de ulu bir amacın var: İnsanlara yardım etmek. Kısaca sen doktor olmalıymışsın. Hem de en İskandinavından!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
951
396
351
162
81
62
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Donnie Darko

İngiliz bir Avukat olarak İTİRAZ EDİYORUM SAYIN YARGIÇ, You'll never walk alone diyerek liverpool taraftarı da olurdum -.-

Pasif Kullanıcı

Ovv avukat mı ? Tekrar neden olmasın ?

Pasif Kullanıcı

#6 Nicola Tesla niye yok ?