Görüş Bildir
Haberler
Avril Lavigne Yatalak Oldu

Avril Lavigne Yatalak Oldu

Beyza Turan
07.05.2015 - 18:09 Son Güncelleme: 08.05.2015 - 22:19

Avril Lavigne Yatalak Oldu!

Avril Lavigne'in kocası Chad Kroeger, eşinin bir kene tarafından ısırılması sonucunda 5 ay boyunca yataktan çıkamadığını açıkladı.

Ünlü yıldızın eşi, Lavigne'nin bir kene tarafından ısırılması sonucunda yatalak olduğunu söyleyerek bu konuyu uzun süre herkesten gizlediğini açıkladı.

Lavigne'nın eşi 40 yaşındaki Chad Kroeger, ünlü şarkıcının aylar boyunca Lyme hastalığı ile mücadele ettiğini açıkladı. Kroeger, karısının bu süreçte yataktan çıkamayacak kadar bitkin hatta bir tür 'yatalak' olduğunu ama her şeye rağmen direndiğini açıkladı.

'AYAKTA DURAMIYORDUM'

Avril Lavigne de geçen hafta People dergisine verdiği röportajda, kene, pire ya da sivrisinek ısırığından geçen bakteriyal enfeksiyon hakkında konuştu.

Lavigne, hastalık sırasında yaşadıklarını şöyle anlattı: 'Nefes alamıyordum, konuşamıyordum, hareket edemiyordum. Ölmekte olduğumu düşündüm. Çok zayıf düşmüştüm. Bazen bir hafta boyunca duş almadığım da oluyordu. Çünkü ayakta duramıyordum' diye anlattı.

Lavigne bu hastalık yüzünden beş ay boyunca evinden dışarı çıkamadığını da sözlerine ekledi.

LYME HASTALIĞI NEDİR?

Kene ısırması sonucu insana geçen Borrelia burgdorferi adlı bakterinin yol açtığı bir hastalık. Hastalık değişik şekillerde ortaya çıkmakla beraber ilk belirti deride kenenin ısırdığı bölgede kızarıklıktır.

Hedef organlar deri, merkezi sinir sistemi, göz ve kalp gibi organlarda olabilir. Eklemlerde şişlik, sıvı birikimi, hareket etmede zorluk görülür. Hastalık antibiyotiklerle tedavi edilebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın