Görüş Bildir
Haberler
Avengers: Age of Ultron'dan İkinci Fragman Geldi!

Avengers: Age of Ultron'dan İkinci Fragman Geldi!

Tolga Gürsoy
13.01.2015 - 11:00 Son Güncelleme: 13.01.2015 - 12:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

2015 yılı devam filmlerinin gişede kıyasıya mücadele edeceği yıllardan biri olacak. Birbirinden kaliteli yapımlar sinemalarda boy gösterecek. Yılın kuşkusuz merakla beklenen yapımlarından biri de Avengers serisinin yeni filmi Avengers: Age of Ultron (Yenilmezler: Ultron Çağı).

Geçtiğimiz günlerde fragman öncesi kısa bir teaser'la sinemaseverleri heyecanlandıran Avengers: Age of Ultron tam fragman için 12 Ocak tarihini vermişti. Filmin ikinci fragmanı da sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. 

'Avengers: Age of Ultron'un yeni fragmanı, Yenilmez'lerin birbirleriyle anlaşmazlığa düşmesi ve en kötü karakterle karşılaşmalarının ardından ortaya çıkan kaos ve dehşeti gözler önüne seriyor. 

Hiçbir şey insanları, hayranı oldukları süper kahramanları birbirlerini boğazlarken görmek kadar kızdırmaz. Marvel'in 'Avengers: Age of Ultron' filminin yeni fragmanında; Hulk (Mark Ruffalo),Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth) ve Hawkeye (Jeremy Renner)'i, kötülükle Ultron formunda savaşmak zorundalarken, kendi aralarında da anlaşmazlığa düşmüş durumda görüyoruz.

Trailerda birçok patlama, devrilmiş arabalar ve çığlık atan insanlar var. Hulk da bu mahvedişten kendi payına düşeni fazlasıyla yapıyor... 

James Spader tarafından seslendirilen ve filmin kötü adamı olan metal Ultron; 'Herkes dehşete düşeceği şeyi yaratır, sizi parçalara ayıracağım...' şeklinde bir gözdağı veriyor.

Avengers: Age of Ultron (Yenilmezler: Ultron Çağı), 1 Mayıs 2015'te sinemalarda!

Kaynak: http://www.sinemajor.com/haber/4991/a...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
2
2
0