Görüş Bildir
Haberler
Avcılar'da Üst Geçit Çöktü!

Avcılar'da Üst Geçit Çöktü!

onur
03.09.2014 - 18:26 Son Güncelleme: 03.09.2014 - 20:21

Avcılar'da Üst Geçit Çöktü 1 kişi öldü 4 kişi yaralı

Olay saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Damperi açık ilerleyen tankerin çarptığı üst geçit büyük bir gürültü ile çöktü. Çöken üst geçidin altında kalan 1 kişi öldü. Tankerin sürücüsü ve 3 kişi yaralandı. Üst geçidin üstüne çöktüğü aracın sürücüsü ise öldü. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı, metrobüs seferleri yapılamıyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ ALTINOK: ŞU ANDA 1 ÖLÜ, 4 YARALI VAR

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Avcılar’da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Burada açıklama yapan Altınok, 1 kişinin öldüğünü, 1′i ağır 4 kişinin de yaraladığını söyledi.

İETT ” YOL AÇILINCA METROBÜS SEFERLERİ DEVAM EDECEK”

İSTANBUL E-5 yolu üzerinde Avcılar’da Yaşanan kaza ile ilgili açıklama yapın İETT yolun açılmasından sonra seferlere devam edileceğini belirterek şu açıklamayı yaptı; ” Üst geçidin çökmesi sonucu Söğütlüçeşme- Avcılar arasındaki metrobüs seferleri devam ederken, Beylikdüzü- Avcılar arasındaki seferler ise çift yönlü olarak geçici bir süre için iptal edildi. Yolun açılmasının ardından seferler olağan şekilde devam edecek. Kaza sonucu metrobüs araçlarında herhangi bir hasar, metrobüs yolcularında da bir yaralanma meydana gelmedi”

İSTANBUL VALİLİĞİ:KASASI AÇIK İLERLİYORDU

İstanbul Valiliği, Avcılar’daki kaza ile ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklama şu şekilde: Saat 10.00 sıralarında Avcılar E-5 karayolu üzerinde bir alışveriş merkezi yakınında Küçükçekmece istikametinden Edirne istikameti yönüne giden 34 GF 8828 plakalı sıvı madde taşıyan bir yük kamyonun kasasının açık şekilde trafikte seyretmesi esnasında, yaya üst geçidine çarpması sonucu 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ise yaralanmıştır

———————————————————————————————

AVCILAR’DA BU İLK DEĞİL!

2012 yılında, yine Avcılar’da metrobüs yolu çalışması sırasında kamyonun açık unutulan damperi, yayaların kullandığı üst geçide çarpmıştı.

Yaşanan kaza sonrası 10 kilometrelik trafik oluşmuştu.

YIL 2010 YİNE KAMYON FACİASI!

Beylikdüzü’nde bir kamyonun açılan damperinin çarptığı yaya üst geçidinin bir bölümü yıkıldı. E-5 Karayolu üzerinde Büyükçekmece yönünden gelmekte olan ve Avcılar istikametine giden Muammer B. idaresindeki 34 DN 1234 plakalı kamyonun, Beylicium Alışveriş Merkezi önünde hareket halinde bulunduğu sırada damperi açılmıştı.

Sürücünün açıldığını fark edemediği ve yoluna devam ettiği sırada damper, yaya üst geçidine çarptı. O kazada da çarpma sonucu yaya üst geçidinin ortası tamamen yıkıldı. Beton parçaları da kamyon ve yol üzerine düşmüştü.

Kaynak: http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinde...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0