Görüş Bildir
Haberler
Avcılar’da Tanker Üst Geçide Çarptı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Avcılar’da Tanker Üst Geçide Çarptı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Batuhan
03.09.2014 - 10:15

15:10 | Üst geçit enkazının kaldırılmasının ardından E-5 karayolu trafiğe açıldı, metrobüs seferleri başladı

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte tankerin üst geçiti yıkma anı

Avcılar’da tanker üst geçide çarptı: 1 ölü, 4 yaralı

Avcılar E-5′te bir tankerin çarptığı üst geçit çöktü. Olayda 1 kişi yıkılan köprünün üstünden düşerek can verirken 4 kişi de yaralandı.

Tankerin çarptığı üst geçit kağıt gibi yıkılırken E-5 karayolu ve metrobüs yolu ulaşıma tamamen kapandı, yan yollar çöküntüden direkt etkilenmese de yan yollar da ulaşıma kapatıldı. Bir kapalı kasa kamyonetin geçtiği sırada meydana gelen kazada aracın ön tarafında oturan 2 kişi beton yığınının altında kaldı.

Bu kişilerin kurtarılmaya çalışıldığı aktarılıyor. Kaza sırasında köprü üzerinde bulunan 2 vatandaşın da köprüden düştüğü, biri ölürken birinin de yaralandığı öğrenildi.

Tankerin yanıcı madde taşıdığı şüphesiyle karayolunda soğutma çalışması yapılırken ilerleyen sürede tankerin şeker karışımı atık taşıdığı ortaya çıktı. Beton yığınlarını kaldırmak için bölgeye vinç getirildi, çalışmalar sürüyor.

Şoka giren tanker şoförünün, “Kumanda bozuktu, damperi indiremedim” dediği öğrenildi.

Üst geçide çarpan glikoz tankerinin sürücüsü olaydan yara almadan kurtulurken, kazanın ardından büyük şok yaşadığı görüldü. Bir görgü tanığı, kaza yerinde polise ilk ifadesini veren şoförün, “Elim düğmedeydi ama damperi indiremedim” dediğini söyledi.

Avcılar’da meydana gelen kazaya ilişkin İstanbul Valiliği yazılı basın açıklaması yaptı.

İstanbul Valiliği, Avcılar’da meydana gelen üst geçit kazası ile ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada, kazanın kamyonun kasası açık şekilde seyretmesi nedeniyle yaşandığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “03.09.2014 günü (bugün) saat 10.00 sıralarında İlimiz Avcılar ilçesi E-5 karayolu üzerinde Pelikan Mall alışveriş merkezi yakınında Küçükçekmece istikametinden Edirne istikameti yönüne giden 34 GF 8828 plakalı sıvı madde taşıyan bir yük kamyonun kasasının açık şekilde trafikte seyretmesi esnasında, yaya üst geçidine çarpması sonucu 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ise yaralanmıştır.” 

ZETE

Kaynak: http://zete.com/avcilarda-kamyon-ust-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

FOTO: şükran şenel

Foto: DHA

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayın hemen ardından cep telefonu görüntüleri

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0