Görüş Bildir
Haberler
Avcı: "Beşiktaş Stresli, Biz Özgüvenli ve Rahatız"

Avcı: "Beşiktaş Stresli, Biz Özgüvenli ve Rahatız"

Fatih
02.04.2015 - 22:12

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de 6 Nisan Pazartesi günü Beşiktaş ile yapacakları maç öncesi öz güvenli ve rahat olduklarını söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı , milli takımlardan dönen 8 futbolcunun da aralarına katılmasıyla, tam takım olarak çalışmaya başladıklarını belirtti.

Uğur Uçar'ın cezalı olduğunu, Semih Şentürk'ün de sakatlığının bulunduğunu bildiren Avcı, 'Hem fiziksel hem zihinsel olarak iyi durumdayız. Her şey olumlu gidiyor. Beşiktaş oyuncu kalitesi yüksek bir takım ve sahada bir düzenleri var. Onlar için de zor bir dönem. Son 9 haftaya girildi. Rakibimizle hedefimiz farklı ama Beşiktaş maçında istediğimize ulaşmak istiyoruz. İki istikrarlı takımın maçı olacak. Onlar daha stresli biz daha öz güvenli ve rahatız. Umarım bu sahaya olumlu olarak yansır' şeklinde konuştu.

'MİLLİ TAKIM ÖNEMLİ BİR PUAN ALDI'

A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Hollanda ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçı da değerlendiren Avcı, kalecileri Volkan Babacan'ın iyi bir performans ortaya koyduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

'A Milli Takım teknik heyetine Volkan'a şans verdikleri için teşekkür ediyoruz. Milli takım kısa metrajlı bir film gibi, 10 maçın 5'i bitti. Milli takım Hollanda'dan önemli bir puan çıkardı. Şansımızı sonuna kadar götürmek adına bu çok önemliydi. Oyuncu kalitemiz var. Bunu sahaya yansıtırsak karşılığını alırız. Orada görev yapmış biri olarak her zaman dualarım onlarla beraber. Bizim oraya yapacağımız destek, düşüncelerimiz artı vereceğimiz oyuncular olur.'

'HEDEFİMİZ KAZANMAK'

Lacivert-turunculuların milli kalecisi Volkan Babacan, Beşiktaş karşısında sahadan 3 puanla ayrılacaklarını düşündüğünü dile getirdi.

Ligde hataların telafi edilemeyeceği haftalara girildiğini vurgulayan Volkan, 'Hem bizim Avrupa hedefimiz hem de Beşiktaş'ın şampiyonluk hedefi açısından önemli bir maç. Hedefimiz tabii ki kazanmak. Beşiktaş ligimizin önemli ve iyi top oynayan takımlarından ama biz de öz güvenimizi sahaya yansıtarak 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum' şeklinde ifadeler kullandı.

Milli takım kalesini korumanın kendisi için gurur kaynağı olduğunu kaydeden Volkan, kendisine bu şansı verdiği için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e teşekkür etti. İstanbul Başakşehirli kaleci, Hollanda karşısında çok önemli 3 puanı kaçırdıklarını ancak grupta şanslarının devam ettiğini kaydetti.

'BEŞİKTAŞ KAYBEDERSE YARA ALACAK'

İstanbul Başakşehir'in milli takımdan dönen bir diğer futbolcusu Mahmut Tekdemir de Beşiktaş maçıyla ilgili şunları söyledi:

'Beşiktaş maça şampiyonluk hedefi için çıkacak, biz de Avrupa kupası hedefi için. Zorlu bir maç olacak. Beşiktaş puan kaybına uğrarsa şampiyonluk için büyük bir yara alacak. Hocamızın da dediği gibi kaybedecek bir şeyimiz yok. Çıkıp elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. İnşallah iyi bir sonuçla ayrılırız.'

Lacivert-turunculuların Bosna Hersekli futbolcusu Edin Visca da Beşiktaş karşısında iyi bir sonuç alacaklarına inandığını belirtti.

Kaynak: AA

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın