Görüş Bildir
Haberler
ATV'nin Yeni Projesi "Bizim Yunus" Başlıyor! Bizim Yunus Ne Zaman Başlayacak, Konusu Ne?

ATV'nin Yeni Projesi "Bizim Yunus" Başlıyor! Bizim Yunus Ne Zaman Başlayacak, Konusu Ne?

Müge Kakşi
27.11.2021 - 00:15

Televizyon kanalları tüm hızıyla izleyicilerine yeni projeler sunmaya devam ediyor. Birbirinden güzel dizilerin ardından ATV alışık olmadığımız bir proje ile ekranlarda yer almaya hazırlanıyor. Türkçe şiirin öncüsü Yunus Emre'nin hayatının anlatılacağı bir kısa belgesel dizi ile izleyici karşısına çıkacak proje şimdiden merak konusu oldu. Peki Bizim Yunus ne zaman başlayacak? Bizim Yunus konusu ne? İşte ATV'nin yeni belgesel dizisi Bizim Yunus hakkında detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bizim Yunus Ne Zaman Başlayacak, Konusu Ne?

Bizim Yunus Ne Zaman Başlayacak, Konusu Ne?

Atv ekranlarında yepyeni bir belgesel-dizi başlıyor. Türkçe şiirin öncüsü Yunus Emre’nin destansı yaşam hikâyesi ve hakikat yolculuğu. Miskin Yunus'un, Âşık Yunus'a dönüşümünün destansı hikâyesi ATV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

 8 bölümden oluşan Yunus Emre’nin hayatının anlatıldığı Bizim Yunus adlı belgesel dizi, 28 Kasım Pazar günü saat 11.15’te ATV ekranlarında başlıyor.

Bizim Yunus'un Hakkında Detaylar

Bizim Yunus'un Hakkında Detaylar

Çekimleri bir hafta süren belgesel için Haluk Özkan Yunus Emre Şiirlerinden oluşan iki deyişi, Geldi Geçti Ömrüm Benim ve  Gel Gör Beni Aşk Neyledi deyişlerini stüdyoya girip yeniden aranje ederek yorumladı.

Görüntü yönetmenliğini Korhan Üstünün yaptığı , yönetmen yardımcılığını Burcu Türkyılmaz'ın üstlendiği seslendirmesini Türkiye'nin usta seslendirme sanatçılarından Ömer Atalay yaptığı, Bizim Yunus adlı belgesel de, oyuncu performansıyla da, Aykut Aslan yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın