Görüş Bildir
Haberler
Atletico Madrid revire döndü

Atletico Madrid revire döndü

Berkay
18.03.2015 - 18:37 Son Güncelleme: 18.03.2015 - 23:17

Atletico Madrid'te Bayer Leverkusen maçında sakatlanan Moya, Raul Garcia ve Mandzukic, Getafe maçını kaçırabilir.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde penaltılara kalan maçta Bayer Leverkusen’i eleyerek çeyrek finale yükselen Atletico Madrid’de sakat futbolcuların durumu teknik kadroyu düşündürüyor.

Karşılaşmanın 22. dakikasında sakatlanarak sahayı terk eden kaleci Miguel Angel Moya’nın sol bacağında kas sakatlığı bulunduğu, 70. dakikada oyundan alınan Hırvat golcü Mario Mandzukic’in sağ ayak bilek bağlarında 1. derece zorlama olduğu bildirildi. İkinci yarıda Cani’nin yerine oyuna dahil olan Raul Garcia’nın ise rakibi ile girdiği ikili mücadele sırasında sol omuzundan sakatlandığı kaydedildi.

Maç sonunda soyunma odasına giderken ayağına kramp giren ve sedye ile götürülen Arda Turan’ın ise sadece yorgunluktan kaynaklanan bir kas çekmesi sorunu yaşadığı, herhangi bir sakatlığının olmadığı öğrenildi. Bu arada Atletico Madrid’de, Bayer Leverkusen maçında oynayan futbolcular günü cimnastik salonunda geçirirken, oynamayanlar ise 'C' takımı ile antrenman maçı yaptı. İspanya Birinci Futbol Ligi’nde (La Liga) 4. sırada bulunan Atletico Madrid, 21 Mart Cumartesi günü Getafe’yi konuk edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın