Görüş Bildir
Haberler
Atınç Nukan: "Milli Takım İçin Şansım Arttı"

Atınç Nukan: "Milli Takım İçin Şansım Arttı"

Enver K.
20.10.2015 - 16:59

Sezon başında Beşiktaş’tan RB Leipzig’e transfer olan Atınç Nukan, milli takımda oynamayı çok istediğini ve Leipzig’e geldikten sonra bu konuda şansının arttığına inandığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sezon başında Beşiktaş’tan Almanya İkinci Ligi kulüplerinden RB Leipzig’e transfer olan Atınç Nukan, RB Leipzig’e geliş sürecini, Beşiktaş’ın ligdeki durumunu ve hedeflerini anlattı.

Leipzig'e geldikten sonra iyi geçen hazırlık kampı ve sezon başlangıcının ardından şansız bir sakatlık geçirdiğini anımsatan Atınç, takımdan 2 ay ayrı kaldığını belirtti. Yeniden antrenmanlara başladığını ifade eden genç oyuncu, çok kısa zamanda formunu yakalayıp sahalara geri döneceğini kaydetti.

Leipzig takımıyla bu sezon Almanya Birinci Ligi’ne (Bundesliga) çıkmayı hedeflediklerini belirten Atınç, daha sonra da Bundesliga'da kalıcı olmayı istediklerini ifade etti.

Kişisel hedef olarak milli takımda forma giymek istediğini vurgulayan 22 yaşındaki oyuncu,  'Milli Takımda oynamayı çok istiyorum. Buraya geldikten sonra şansımın arttığını düşünüyorum' dedi.

Atınç, genç futbolculara önem veren teknik direktör Şenol Güneş ile Beşiktaş'ta çalışamamasından pişmanlık duyup duymadığı konusunda, şunları kaydetti:

'Şu an Almanya’nın en iyi hocalarından biriyle çalışıyorum. Ralf Rangnick'in parlattığı futbolculara bakarsak, çok daha önemli oyuncular. O yüzden buraya gelmeyi tercih ettim. Öyle bir pişmanlık yok. Ayrılmadan önce Şenol hoca ile de görüşmelerimiz oldu. Ona da bana verdiği tavsiyelerden ötürü teşekkür ederim ama dediğim gibi öyle bir pişmanlık yok. Ralf Rangnick'le çok daha mutluyum ve çok daha başarılı olacağımı düşünüyorum.'

Beşiktaş'ın bu sezonki performansını değerlendiren Atınç, 'Beşiktaş bu sene çok başarılı gidiyor. Buradan takip ediyorum. İnşallah böyle devam edip sezonu şampiyon olarak tamamlarlar. Şampiyonluk için Beşiktaş şu an favori' ifadelerini kullandı.

Atınç, Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın gençler için rol model olduğunu ifade etti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın