Görüş Bildir
Haberler
Atilla Taş 10 Madde ile Erdoğan'ı Neden Sevmediğini Yazdı

Atilla Taş 10 Madde ile Erdoğan'ı Neden Sevmediğini Yazdı

Batuhan
14.11.2014 - 16:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter'da fenomen haline gelen şarkıcı Atilla Taş, ''Erdoğan'ı sevmemem için sadece 10 sebep'' başlıklı bir yazı yazdı

Taş, Orta Sayfa sitesine yazdığı yazıda, Erdoğan'ın Gezi Direnişi'nde hayatını kaybeden gençleri ve ailerini hedef gösterdiğini belirterek, ''Berkin Elvan, Abdullah Cömert, Ali İsmail Korkmaz ve diğerleri gibi polis gücüyle öldürülen gencecik çocuklara merhamet elini uzatmadığı gibi onları ve ailelerini yuhalatıp, hiç bir sorumluluk almıyor.'' ifadelerine yer verdi.

Atilla Taş, Erdoğan'ı neden sevmediği şu 10 madde ile açıklıyor

1- Benim diyor, ben ne dersem o olur diyor. Egosu ülke menfaatlerinin çok üstünde! Tüm dünya onunla ve Türkiye’yle dalga geçerken, o hala dünya lideri havalarında!

2- Çok kinci, ona karşı gelen gazeteci, şirket sahibi, muhalif, medya grubu, ülke, hakim, savcı, polis, genç, öğrenci, yüzde 50, kim varsa düşmanı oldu. Kimini vergi kimini başka şeylerle sindiriyor.

3- Din, mezhep ayrımı yapmam deyip din, mezhep, ırk ayrımı yaparak, “Afedersiniz Ermeni” deyip Ermeni’ ye, “İsrail dölü” deyip Yahudi’ye, “Alevi” deyip Aleviye farkettirmeden cephe alıyor.

4- Berkin Elvan, Abdullah Cömert, Ali İsmail Korkmaz ve diğerleri gibi polis gücüyle öldürülen gencecik çocuklara merhamet elini uzatmadığı gibi onları ve ailelerini yuhalatıp, hiç bir sorumluluk almıyor. En azından gönül bile almıyor.

5- Açık ve seçik ihaleleri yandaşlarına verip kendi medyasını ve gücünü kuruyor, dünyanın ya da halkının tepkilerine kulak tıkayıp, büyük bir kesimi pervasızca dışlıyor. Hiç bir elerştiriye tahammül etmiyor.

6- Her yapılan hatayı paralel, otpor, lobi gibi umacılara bağlayıp, devlet eliyle trol timleri kurdurup, ortamı hayali düşmanlara bağlayıp, hiç bir özeleştiri yapmadığı gibi suçu muhalefet partilerine atıyor.

7- iktidara geldi geleli, sporda özellikle futbolda durulmayan suları taşırıp, spora siyaset bulaştırdıktan sonra, “Futbol sahalarında siyaset var” diye veryansın ediyor.

8- “Ülkeye 3 milyar fidan diktim” deyip bir o kadar ağacı kesme hakkını kendinde görüyor. İşçi ve asker ölümlerini fıtrata bağlayıp kendi oğluna kanunu bile dokundurmuyor.

9- “Ben dünya lideriyim” deyip, Ortadoğu’da oyun kurucu olayım derken, bir ülkenin içişlerine karışıp, Türkiye Cumhuriyeti’ni bilinmedik maceraya sürükleyebiliyor.

10- Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk iddiasını aydınlatmak yerine, bunu darbe diye adlandırıp kamu vicdanını yaraladığı ve daha bir çok şaibeli şey için ki bu liste uzar gider. Seni sevmiyorum RTE! Zaten sevmek zorunda da değilim!''

Birgün

Kaynak: http://www.birgun.net/news/view/twitt...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
25
13
12
12
5
4