Görüş Bildir
Haberler
Atiba: "Yeni Hoca Her Zaman İyidir"

Atiba: "Yeni Hoca Her Zaman İyidir"

Enver K.
09.07.2015 - 17:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın tecrübeli ortasaha futbolcusu Atiba Hutchinson, ihtiyaçlarının daha iyi ve yüksek devamlılık olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz ay Beiktaş ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalayan 32 yaşındaki Kanadalı futbolcunun açıklamaları şöyle:

'Yeni bir hocamız var. Onun istediklerini yapmak için çok çalışıyoruz. İdmanlar keyifli geçiyor. Takımda bazı değişiklikler olabilir. Grubun yakaladığı devamlılık ve konsantrasyon çok iyi.

Her zaman yeni bir hocayla çalışmak iyidir. Kariyerim boyunca ne yaptıysam aynısını yapmaya devam edeceğim. Yüzde yüzle çalışacağım. Her oyuncu kendini kanıtlamak ister. Herkes takım içinde kendine bir yer bulmak için çalışacak.

Geçen sene birçok iyi sonuç aldık. Devamlılık konusunda sıkıntılar oldu. Ligde birçok iyi takım var. İçeride kazanmalısınız ve deplasmanlardan olabildiğince çok puan almalısınız. İyi bir takımız. İhtiyacımız olan devamlılığımızı arttırmak. Devamlılığı yakalarsak şansımız yükselir.

Çok heyecanlıyım. Stadın bitmesini bekliyorum. Tesislerde de birtakım değişiklikler yapılıyor. Stat tamamlandığında çok daha rahat bir ortamda oynayacağız. Kulüp, tesisleşme anlamında doğru hamleler yapıyor.

Şampiyonluk mücadelesinde şansımız yüksek. Stadın bitmesiyle iç sahada alacağımız puanlar artacaktır. Takımda ciddi bir rekabet olacaktır. Her oyuncunun her an hazır olması ve konsantre olması gerekiyor.'

2013 yazında PSV Eindhoven'dan 2 yıllığına Beşiktaş renklerine bağlanan Kanadalı futbolcu, siyah beyazlı formayla toplam 76 resmi maça çıktı ve 3 gol atıp 7 de asist yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın