Görüş Bildir
Haberler
Atatürk İçin 'Büyük İngiliz Projesi' Diyen Astsubay Görevden Uzaklaştırıldı

etiket Atatürk İçin 'Büyük İngiliz Projesi' Diyen Astsubay Görevden Uzaklaştırıldı

Sosyal medyada Atatürk için 'Büyük İngiliz projesi' diyen ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e hakaret eden Jandarma Astsubay Rafi Hasan Ceran, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kars Arpaçay Doğruyol Jandarma Karakol Komutanlığı’nda görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Rafi Hasan Ceran Facebok hesabından Atatürk'ü hedef aldı. Ceran, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Atatürk için 'Büyük İngiliz projesi' dedi.

Ceran kendisine tepki gösterenlere de 'Koruma kanunu kalktıktan sonra tartışalım' yanıtını verdi. 

Ceran'ın hedef aldığı kişinin sadece Atatürk olmadığı anlaşıldı. Ceran'ın sosyal medya hesabında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik hakaret içeren paylaşımlar da yer alıyor.

İşte o paylaşımlar:

İşte o paylaşımlar:
İçeriğin Devamı Aşağıda

Soruşturma başlatıldı

Soruşturma başlatıldı

Jandarma Astsubay Ceran'ın paylaşımlarına sosyal medyadan tepki yağdı ve İçişleri Bakanlığı gerekli yasal işlemin yapılması için göreve davet edildi. Ardından Kars Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Valilik soruşturma başlatıldığını ve Astsubay Ceran'ın görevden uzaklaştırıldığı bildirildi. Açıklama şöyle: 

“Kars İl Jandarma Komutanlığı Arpaçay İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan J.Asb.Kd.Bçvş. Rafi Hasan CERAN'ın sosyal medya hesabından devlet büyükleri aleyhine ve görev alanı dışında yapmış olduğu paylaşımlarla ilgili olarak hakkında disiplin soruşturması başlatılmış olup soruşturmanın selameti açısından 02 Temmuz 2020 günü görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
319
106
73
25
18
15
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
U Efekent

atatürk düşmanı asker nedir lan ateist imam gibi. ülke harbiden kafayı yemiş.

kelebek_

sen şimdi bu adamın bıraktığı vatanda askerlik yapıp para alıyorsun he senim ecdadını sikeyim döl artığı

Dean Winchester

Böyle andavalları orduya ala ala kalitesinin düşürdüler ordunun yemin ediyorum. Rezalete bak.