Görüş Bildir
Haberler
Atari Oyunlarının Unutulmazı Hagar Oyunu

Atari Oyunlarının Unutulmazı Hagar Oyunu

Araba Oyunları
06.04.2015 - 06:06 Son Güncelleme: 06.04.2015 - 11:24

Efsane Oyunlardan Hagar Oyunu

Şimdi ki gençlik bu karakterleri pek bilmez lakin dövüş oyunları içerisinde en güzellerinden birisidir. Oyunun ismi Hagar olmasına rağmen tek eksiği o karakterin bulunmamasıdır. Bildiğiniz gibi normalde Hagar kalıplı ve bıyıklı birisidir. Burada bulunan dövüşçümüz ise JOE olarak dikkat çekecektir. 

Eski atari oyunlarından birisi olan ve 90'lı yıllarda çocukların vazgeçilmez eğlencesi olmayı başarmış olan Hagar Oyunu listelerimiz de yerini almıştır. Hemen sizlerle de paylaşarak bu eğlenceye katılmanızı istedim. Öncelikle Hagar Oynamak istiyorsanız sağ alt kenarda çıkan butona tıklayacaksınız. Düğme şeklinde yuvarlak biçimde durmaktadır. Gözünüze hemen çarpacaktır. 

Giriş yaptıktan sonra çok çeşitli asker tarafından etrafınız sarılacaktır. İlerlemeli dövüş olmasından dolayı buraları problemsiz şekilde geçmeniz gerekiyor. Fakat saldırılar hiç durmayacağından ve aksine devam edecek olmasından dolayı onları durdurmaya çalışacaksınız. Tabi ki bunu tekme, yumruk ve özel hareketlerinizle yapacaksınız. 

Kahramanımızın cesur olması düşmana korku sarmıştır. Bu hareketinizle bir adım önde olduğunuzu söyleyebilirim. Çok kalabalık oldukları zaman yerden kalkmanız zor olacaktır. Öyle anlarda 'L' tuşuna basarak dönerek hepsine zarar verebilir ve 1 saniyeliğine hasar görmez duruma geçersiniz. Ama bu hareket enerjinizde oldukça yiyeceği gibi enerji tüketiminiz bittiğinde ölmüş olacaksınız. 

Karakterimizi yönlendirmek adına ( w,d,s,a ) tuşlarını kullanabilirsiniz. Saldırılar ise 'J' ile yapılacak ve 'K' ile zıplanacaktır. 'L' ise daha önce söylediğim gibi sadece özel hareket için kullanılmaktadır. Hagar Oyna sende eğlencenin tadını çıkart. Eğer daha fazlasını isterseniz sitemizin Atari Oyunları bölümünü ziyaret edebilirsiniz. 

http://silahlioyun.net/hagar-oyna.html

Kaynak: http://silahlioyun.net/hagar-oyna.html
İçeriğin Devamı Aşağıda

Haga Oyna Oyununun ilk görüntüsü bu şekildedir.

Haga Oyna Oyununun ilk görüntüsü bu şekildedir.

Burada düşmanlar görünmemektedir. Biraz ilerledikten sonra otomatik olarak geleceklerdir. Devamlı ilerlemeli ve dövüşmelisiniz. Dövüş Oyunları kuralı da bunu gerektirmektedir.

Hagar Oyunun da düşmanlarına saldırırken görüntü.

Hagar Oyunun da düşmanlarına saldırırken görüntü.

Gördüğünüz gibi kalabalık olmalarına rağmen tek hareketle hepsini yere yıkabilecek güçtedir. Zaten oyunun tercih edilme nedenlerinden birisi de onun güçlü ayaklarıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın