Görüş Bildir
Haberler
Atara Atar Gidere Gider! Demet Akalın'ın En Az Bir Kez Kavga Ettiği 21 Ünlü

Atara Atar Gidere Gider! Demet Akalın'ın En Az Bir Kez Kavga Ettiği 21 Ünlü

Hugolina
26.01.2018 - 00:03

Magazin dünyasının en dobra ismi şüphesiz ki Demet Akalın. Bugüne kadar sivri dili, saman alevi öfkesi yüzünden bir çok arkadaşıyla defalarca kavga etti. Öyle lafı dolandırmak falan da yok Akalın'ın kitabında. Her şeye cevabını kendi hesabından açık açık veriyor.  Ama bir o kadar da yumuşacık bir kalbe sahip ki birçok kırgınlığı unutup hemencecik geri barışıyor. İşte tatlı cadımız Demet Akalın'ın kavga ettiği 21 ünlü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İbo'nun bu sözleri tam da kavgada bile söylenmeyecek cinsten...

1. İbo'nun bu sözleri tam da kavgada bile söylenmeyecek cinsten...

Afyon’daki bir sahne çalışması için Tatlıses’in uçağını kiralayan Demet Akalın, yolculuk sırasında kameralara röportaj veriyordu. Bu sırada espriyle karışık “Uçağın içi leş gibi. Deterjan verin de temizleyelim” dedi. İşte bu sözler İbrahim Tatlıses’i çileden çıkardı. “Eskiden at, avrat, silahı vardı. Bende iyi biniciyim! Demet iyi bilir.” şeklinde çok ağır ve sert bir karşılık verdi. Akalın’ın kalbini öyle bir kırdı ki, Demo “Dünyanın son gününe kadar onunla konuşmam.” dedi.

2. Mehmet Ali Erbil ile davalık oldular.

2. Mehmet Ali Erbil ile davalık oldular.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin ile Alişan geçmişte aşk yaşamış ancak bu birliktelik mutlu sona ulaşmamıştı. Ayrılık haberlerinin ardından Alişan'la sıkı dost olan Demet Akalın Mehmet Ali Erbil'i kastederek, “Alişan'a şerefli bir babanın, şerefli kızını arıyoruz” dedi. Bu sözler karşısında ünlü şovmen 2007 yılında mahkemeye başvurarak 300 bin TL'lik dava açtı. Davayı Sezin Erbil kazandı.

İki ünlü 2010 yılında bir cenazede karşılaşıp tekrar barıştılar.

3. Sonra da Demet Akalın her yerde koruduğu, uğruna tazminat ödediği kankası Alişan'la kavga etti.

3. Sonra da Demet Akalın her yerde koruduğu, uğruna tazminat ödediği kankası Alişan'la kavga etti.

Alişan ve Demet Akalın, birlikte sayısız düete imza atan ve samimi arkadaşlıklarıyla dillerden düşmeyen bir ikili idi. Söylenenlere göre ikilinin arasındaki kavga şöyle başladı. Demet ile Okan Kurt evlenmeden önce Alişan bir gün Okan'a gidip, 'Demet sana göre bir kız değil' demiş. Bu söz üzerine Okan Alişan'a soğuk davranmaya başlamış. Evlendikten sonra da bir gün dayanamayıp Demet'e bu konuşmayı anlatınca kıyamet kopmuş. Yıllar süren küslük maalesef bitmedi. Bu süreçte iki ünlü de sosyal medyada birçok kez birbirlerine hakaret etti. Barıştı haberleri çıktı ama her ikisi de bu haberleri yalanladı. En son Alişan Demo’ya “Sen bir şeytansın.” dedi. Demet Akalın ise durur mu, “Seni gördüğüm yerde, suratına tüküreceğim.” dedi.

4. Demet Akalın'ın ezeli hasmı: Hande Yener

4. Demet Akalın'ın ezeli hasmı: Hande Yener

Aslında Demet Akalın ve Hande Yener iyi arkadaşlardı. Kavga ettikleri dönemde Hande Yener Sinan Akçıl'la birlikteydi. Eşi Okan Kurt'la Sinan Akçıl'ın oynadığı bir bilardo maçını Akçıl'ın kaybetmesi üzerine sosyal medya üzerinden Demet Akalın 'İnşallah aşkta kazanırsın' yazdı. Bunun üzerine Hande, 'Ben bunda bir iyi niyet görmüyorum' dedi. İki güzel arkadaş arasındaki kavga daha doğrusu dargınlık böyle başladı. Sonra Hande Yener Demo'nun bebeğine instagramdan bok emojisi mi göndermedi, Demo ona senin yıldızın söndü artık imasında konser listesini mi yollamadı. Hatta ikili küs olmalarına rağmen bir reklam projesinde yan yana geldiler. Demet Akalın 'Çok para verdiler, hayır diyemedik!' bile dedi. Daha daha neler neler...

Kavgaları hala devam ediyor. Biteceğini de hiç sanmıyoruz.

5. Demo'nun bir diğer ezeli hasmı da Ece Erken

5. Demo'nun bir diğer ezeli hasmı da Ece Erken

Ece Erken ile Demet Akalın kavgası, Erken’in K.K.T.C’de bir casino’da şans parası olarak bir iş adamından 20 bin dolar aldığı iddiasını M.Ali Erbil’den duyan Akalın’ın twitter’daki sayfasından isim vermeden “Götür 20-30 bin doları” yazmasıyla başlamıştı. Bunun üzerine Erken’in Demet Akalın ve Elif Güvendik’i ima ederek Erbil’e “O paralı karıları üstüme salıyorsun, sübyancı” şeklinde mesaj attığı iddiası mahkemeye taşınmıştı. Bu olay üstüne defalarca kavga eden ikili birkaç kez barışsalar da hala birbirlerine dargınlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nazar değmesin, Özlem Yıldız'la da küsmüştü daha yeni barıştı.

6. Nazar değmesin, Özlem Yıldız'la da küsmüştü daha yeni barıştı.

''Artık hayatımda olur ya da olmaz önemli değil. Bir doğum günü daveti yüzünden tatsızlık yaşadık. Kendisi eve kadar geldi, konuşmak istemedim. Mesajlara cevap vermedim. Önemli gördüğüm kişilerin mesajına dönerim'' aralarındaki küslüğü böyle anlatmıştı Demet. 4 yıl sonra barıştılar ve Özlem Yıldız: ''Demet ile Acarkent'te karşılaştık, selamlaştık. Eski dost düşman olmaz.

Hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya başladık.'' Ay çok şükür bir daha kavga etmezsiniz inşallah.

7. Yahu İrem sen bilmiyor musun Demo için sosyal medya ne kadar önemli?

7. Yahu İrem sen bilmiyor musun Demo için sosyal medya ne kadar önemli?

İrem Derici'nin küçük bir çocukla çektirdiği fotoğrafının altına 'Senin anne olma vaktin gelmiş artık.' yazmış. İrem de bunu silmiş. Vay sen misin silen? Demo hemen İrem'i takipten çıkardı ve 'kimseye iyilik yapmayacağım' dedi.

Ne kadar çabuk öfkelense de aslında Demo'nun yumuşacık bir kalbi var. İrem Derici hastaneye kaldırıldığında ona tam destek oldu. Demet Akalın sosyal medya hesabından Derici ile olan bir fotoğrafını paylaşıp: 'Kuzuuuu kalk artık iyi ol. Ben kimle kavga edeceğim kimle didişeceğim. Bırak şu zayıflama işini bünye zayıf düştü azcık gürbüz haline geri dön bak bana kapılardan geçemiyorum artık. Kurban olayım ses ver iyi ol dualarımız seninle' notunu düştü.

8. Yaa Aleyna sen dur, senin Demet Akalın'a laf atmana daha çooook var ablam :)

8. Yaa Aleyna sen dur, senin Demet Akalın'a laf atmana daha çooook var ablam :)

Demet Akalın, Instagram canlı yayınında Aleyna Tilki için “Bu kızın sesine dayanamıyorum” dedi, Tilki de “Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz” mesajını paylaşmıştı. Aralarında soğuk rüzgarlar eserken Aleyna Tilki’nin basına verdiği son röportajda “Demet Akalın benim idolümdür, kendisini çok seviyorum” dediği hatırlatılınca Demo şöyle

konuştu: “Aferin Aleyna’ya. Küs kalmak güzel bir şey değil. Ne güzel işte. Ben de onu seviyorum.”

9. Murat Dalkılıç ve Demet Akalın'ın arasına ise bir afiş girdi.

9. Murat Dalkılıç ve Demet Akalın'ın arasına ise bir afiş girdi.

Demet Akalın ile Murat Dalkılıç, yıllar önce bir konserde birlikte sahne alacaklar ve aynı uçakta seyahat edeceklerdi. Murat Dalkılıç, eski eşi Merve Boluğur ve yakınlarını da Bakü’ye götürmek istediğini söyleyince kriz çıktı. Daha sonra da iki ünlünün arasındaki kavga afiş yüzünden alevlendi. Demet Akalın, Twitter'a 'Şımarıklık para etmez! Kıdem diye bir şey var! Elbette ki ilanda arkamda kalacaksın, yok daha neler. Ne oldu oğlum sana, kendine gel!' diye yazdı.

Kısa sürede ciddi bir noktaya taşınan polemik, 2016’da kaldı. Demet Akalın ve Murat Dalkılıç, eşlerinin de olduğu bir karede mutluluk pozu verirken çekilmiş bir

kareyi hesaplarından paylaştı. Akalın bu kareye “Yeni yıla küs girmedik.” notunu düştü.

10. Işın Karaca ile ettiği kavga çok şükür fazla uzun sürmedi.

10. Işın Karaca ile ettiği kavga çok şükür fazla uzun sürmedi.

Işın Karaca, Instagram'da şu yazıyı paylaşmıştı: Herkes mi negatif, mutsuz ve kötülük olsun diye haddini aşarak konuşur? Ben mi anlamadım değişimin korkunçluğunu? Mutsuz olabilirsin. Ama bana bulaştırmasan olmaz mı? Şükür yerine, küfür koyarsan olacağı bu.' Işın Karaca'nın sözleri üzerine Demet Akalın da sosyal medyada şöyle bir yorum yapmıştı: 'Ben düşmanıma yaşatmasın derim, birileri oh çeker! Ohhh çekene Allah bin beterini yaşatsın! Kıskançlık kötü şey. Ben ayaktayım şükür.'

Demet Akalın, daha sonra Işın Karaca’nın yeni albümünün ilk klibini Twitter’da paylaştı, altına da şöyle yazdı: “Sil baştan. Yeriz birbirimizi ama ben onun her zaman iyiliğini isterim. Hayırlı olsun gülüm.”

Işın Karaca’nın yanıtı ise “Artık birbirimizi yemesek diyorum” oldu. İki şarkıcı bu paylaşımla küslüğe son verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yeni yıla küs girmek olmaz deyip kavga ettiği Ebru Yaşar ile Seda Sayan'ın masasında barıştı.

11. Yeni yıla küs girmek olmaz deyip kavga ettiği Ebru Yaşar ile Seda Sayan'ın masasında barıştı.

Ebru Yaşar bir gün gazetedeki köşesinde, Akalın'ın konseri sırasında sahneye yuvarlanan ve dansçıların ayakları altında kaldığını söylediği Hermes çantayla ilgili bir yazı kaleme aldı. Akalın ise sosyal medyada Yaşar'a şöyle karşılık verdi: 'Keşke internet haberlerine düşerken bana bir sorulsaydı! Olmayan sahnenin ortasına fırlamayan bir çanta!' Bu çanta polemiğinden sonra bir süre küs kalan iki ünlü bir yılbaşı davetinde Seda Sayan'ın masasında barıştılar.

12. Bu olaydan 10 gün sonra da Seda Sayan'la küstü!

12. Bu olaydan 10 gün sonra da Seda Sayan'la küstü!

Demet Akalın yılbaşından sonra Seda Sayan'ın tv programına eşi Okan Kurt ile katıldı. Geçmişten bugüne Demet Akalın'ı anlatan bir vtr'de eski sevgilisi İbrahim Kutluay'ın olduğu klip yayınlanınca Demet Akalın çok sinirlendi. Seda Sayan vtr'nin içeriğinden haberi olmadığını söyleyince Okan Kurt'un da olgunluğuyla olayı tatlıya bağladılar.

13. Gülben Ergen ve Demo'nun arasına kara kedi girdi desek yeridir.

13. Gülben Ergen ve Demo'nun arasına kara kedi girdi desek yeridir.

Kavga etmeden önce  yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen özellikle yazın sık sık beraber fotoğraf paylaşan şarkıcı Gülben Ergen ile Demet Akalın’ın arasına kara kedi girdi.

Hakkında çıkan “evli adamla aşk yaşıyor” haberleri ile yaklaşık 1 aydır magazin gündeminde olan Gülben Ergen’i Demet Akalın Instagram hesabından takipten çıkardı.

Bu hamle karşısında Gülben Ergen de Demet Akalın’ı takip etmeyi bıraktı. Bu küslüğü en çok doğrulayan hareket ile Seren Serengil’den geldi. Kulislerde dolaşan iddialara göre kendisi de evli iken evli adamla aşk yaşadığı ifşa olan Gülben Ergen’e karşı Demet Akalın aile birliğine saygı duyduğu için resti çekti ve bu kez yakın arkadaşı Seren Serengil’in yanında yer aldı.

14. Hayret! Demet Akalın Yeşim Salkım'a henüz bir cevap vermedi.

14. Hayret! Demet Akalın Yeşim Salkım'a henüz bir cevap vermedi.

'Laf Bende Kalmasın' programında Yeşim Salkım, anneannesini kaybettikten sonra Demet Akalın'ın Twitter'dan başsağlığı dilemesine sitem etti. Bunun üstüne bir de 'Evliliğinde mutsuz bir insan. Kendi mutsuzluğunu, çevresindekilere yansıtıp onları da mutsuz etmek istiyor. Meydanı boş bulmuş, sürekli birilerine sarıyor'' dedi.

Biz de çok şaşkınız ama Demo hala Yeşim Salkım'a herhangi bir cevap vermedi.

15. Hülya Avşar'ın söylediklerine Okan Kurt bile kayıtsız kalamamıştı.

15. Hülya Avşar'ın söylediklerine Okan Kurt bile kayıtsız kalamamıştı.

Hülya Avşar hatırlarsanız bir ara “Erkekler arada bir çaktırmadan eşlerini aldatırlarsa, evlilikleri uzun ömürlü olur” açıklamasını yapmıştı. Avşar’ın bu çıkışı sonrasında ortalık karışmış RTÜK devreye girmişti.  Demet Akalın da Hülya Avşar için “Kendisi gibi tüm kadınların ihanete uğramasını istiyor. Doğru adamı bulması için onu yatıra götüreceğim. Benim Okan'ım gibi delikanlılar da var.” diye konuşmuştu.

Bunun üzerine Hülya Avşar 'Beni 5 yıl sonra anlarlar.' dedi.

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt da Akalın’ın Hülya Avşar’la yaşadığı bu polemiğe kayıtsız kalmadı ve Kurt şunları söyledi: “Hülya Hanım ‘Beni 5 yıl sonra anlarlar' demiş. Ama ben 5 değil, 25 yıl geçse yine de karıma ihanet etmem. Çünkü Demet'e her gün yeniden aşık oluyorum. Üzerine gül koklamam. Kendime de karıma da saygım var.” Demet Akalın ise “Okan 25 yıl sonra beni aldatabilir, o zaman sorun etmem” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Nur Yerlitaş'a o dönem kim tepki göstermedi ki...

16. Nur Yerlitaş'a o dönem kim tepki göstermedi ki...

Bir gece Nur Yerlitaş sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı ve Türkiye'de yer yerinden oynadı. şehit haberlerinin üst üste geldiği bir dönemde eğlence mekanında canlı yayın yaparken  'Aman banane şehitler mehitler' söylemiyle sosyal medya'da şok etkisi yaratmış ve büyük tepki çekmişti.

Nur Yerlitaş'la yakın arkadaş olan Demet Akalın da bu olaya tepkisiz kalmadı. Nur Yerlitaş'ın hesabını takipten çıkardı. Akalın'ın bu hareketi 'Demet böyle hassas konularda kimseyi affetmez' yorumlarına neden oldu. Demet Akalın'ın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre; 'Nur Yerlitaş'ın sözlerine çok üzüldüm. Tepkimi böyle gösteriyorum.' dediği öğrenildi.

17. Ebru Polat'ın da işi zor! Allah kimseye Demo gibi görümce vermesin :)

17. Ebru Polat'ın da işi zor! Allah kimseye Demo gibi görümce vermesin :)

Demet Akalın, şarkıcı Ebru Polat'la aşk yaşadığı için kardeşi Emirçağ'a rest çekti. Onaylamadığı bu ilişki yüzünden kardeşini cezalandırdı, elinden kredi kartlarını bile aldı ama Emirçağ aşka yenik düştü! Ebru Polat ise geçtiğimiz günlerde basına 'Demet'in baskılarından yıldım ve Emirçağ'dan ayrıldım' diye açıklama yaptı. Bu olaydan 6 ay sonra da Ebru Polat’ın yeni şarkısı “Hava Çok Sıcak”a popun kraliçesi Demet Akalın’dan destek geldi.

Twitter üzerinden Ebru Polat’a “şarkı çok güzel” yorumunu yazan Akalın, Ebru Polat’tan “idolüm sizsiniz” cevabını aldı.

18. "Sen kurşun yediğinde biz yanındaydık Berkay"

18. "Sen kurşun yediğinde biz yanındaydık Berkay"

Geçtiğimiz günlerde baba olan Berkay, ziyaretine gelmeyen arkadaşlarına sosyal medya hesabından böyle sitem etti: 'Şuraya not bırakıp GOYGOYCU arkadaşlarıma selam olsun diyorum... Ölmeden önce gidilmesi gerekenler DİPNOT: Doğum-Düğün-Ölüm'

Bu sözlere alınan Demet Akalın böyle cevap verdi:

'İlk gün 'gelme çok kalabalık' diyen sensin! Sen kurşun yediğinde biz yanındaydık. Ölümün dönüşü yok, doğum eve kadar gidilir... Bizi ayıbımızla bıraksaydın goygoycu olmuşuz tebrikler...'

19. Aynur Aydınlı yürek yemiş! Kendisi Demet Akalın'a "Menopoz Teyze" demişti.

19. Aynur Aydınlı yürek yemiş! Kendisi Demet Akalın'a "Menopoz Teyze" demişti.

Twitter’da birbirine imalı göndermelerde bulunan iki popçunun gerilmesine müzik yapımcısı Bülent Seyhan’ın imalı sözleri neden oldu. Seyhan’ın, sanal âlemde 'İnandığım işlerin arkasında sonuna kadar durdum. Yaptığı albümle zirve sırası Aynur Aydın’da' sözleri bir dönem şirketinin bünyesinde yer alan Demet Akalın’ı kızdırdı.

Demet Akalın bunun üzerine 'E var da var. Yüzyılın şarkısını okusa bir cacık olamayacaklar var. 5 yıldır konserlere hazırlanan var mesela' diyerek Aydın’a imada bulundu.

Akalın’ın sert sözlerine sessiz kalmayan Aydın 'Ben seninle hiç meşgul değilken bu Twitter’dan laf sokmalar niye menopoz teyze? En birinci sensin. En iyisi sensin eh? Sorun ne?' mesajıyla kavgayı körükledi.

20. Demet Akalın Dilay Korkmaz'la da twitter üzerinden kavga etti.

20. Demet Akalın  Dilay Korkmaz'la da twitter üzerinden kavga etti.

Demet Akalın, sunucu Dilay Korkmaz için Twitter'dan ''Starlife bu sunucu kızı çok aramış mı ya direkt zapp'' ifadesini kullanmıştı. Bu paylaşımın ardından sunucu Dilay Korkmaz da kendi Instagram hesabından Demet Akalın'a şu yanıtı verdi: ''Estetiğim, botoksum, dolgum yok. İyi eğitimler aldım. Herkes işine baksın. Çünkü ben ekmeğimi işime bakarak kazanıyorum. Şükürler olsun ki çok arandım ve bulundum. Allah kötü kalplilerden korusun''

BONUS 1: Kim Kardashian :)

BONUS 2: Hızını alamayıp geçen günlerde de bir takipçisine ayar verdi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
81
22
22
14
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berry93

hayatımda gördüğüm en varoş en rezil kadın

Her zaman söylüyorum bu kadın sanatçı diye a-nı-la-maz! Sanatçı olmak bambaşka bir olay. Milletle hasım olup gündeme oturayım derdinde bu kadın. Ayrıca neden... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

demet akalın bu,görmemişin dibi,mahalle karısı.bide hande yener ve yeşim salkım.yalnız yeşime her babayiğit cevap veremez.gülben bile tırstı kaçtı😂herşeye sa... Devamını Gör