Görüş Bildir
Haberler
Ataman: "Tatsız Bir Avrupa Sezonu Geçirdik"

Ataman: "Tatsız Bir Avrupa Sezonu Geçirdik"

Fatih
10.04.2015 - 23:07

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman , THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 14. ve son hafta maçında Barcelona karşısında aldıkları 88-65'lik yenilgiyi normal bir sonuç olarak değerlendirdi.

Sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, kötü bir Avrupa Ligi sezonu geçirdiklerini aktararak, şunları kaydetti:

'Maçla ilgili çok fazla konuşacak bir şey yok. Genelde bütün oyuncularımıza şans verdik. Zaman zaman iyi de basketbol oynadık. Barcelona bu ligin favorileri arasında. Özellikle pota altında çok etkililer. Bu açıdan maçın skoru normal. Bu sezon Avrupa Ligi maceramızı bitirdik. Tatsız bir Avrupa Ligi yaşadık. Dört maçımızı seyircisiz oynadık. Birçok maçı 6-7 kişi oynamak durumunda kaldık. Sezon başındaki planlarımızın hiçbiri tutmadı. Bundan sonra son 8'de oynayacak Türk takımlarına başarılar diliyorum.'

Barcelona Başantrenörü Xavi Pascual ise galibiyetten memnun olduğunu dile getirerek, 'Art arda 8. maçımızı kazandık. Bugün aldığımız galibiyeti bekliyorduk. Şimdi çeyrek finali bekliyoruz. Maçı güzel duygularla bitirdik' ifadelerini kullandı.

İlk defa seyircisiz bir maç oynadıklarını aktaran Pascual, ' Maçın konsantrasyonunu seyirci olmadığı için zor sağladık. Buna alışkın değildik. Bir daha buna alışmak istemiyoruz. Çünkü biz maçlarımızı seyirci için oynarız' değerlendirmesinde bulundu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/eurole...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın