Görüş Bildir
Haberler
Ataman: "Konuşunca Olay Oluyor O Yüzden Susuyorum"

Ataman: "Konuşunca Olay Oluyor O Yüzden Susuyorum"

Fatih
01.03.2015 - 23:18

Türkiye Basketbol Ligi’nin 20. haftasında Anadolu Efes ile karşı karşıya gelen Galatasaray Liv Hospital’da koç Ergin Ataman diskalifiye olarak oyun dışı kaldı.

Anadolu Efes mücadelesinde iki teknik faul alarak diskalifiye olan Ergin Ataman mücadelenin son bölümünde oyun dışı kaldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Ergin Ataman “Ribaundu aldığında Erceg’e üst üste iki tane faul yapılmasından dolayı itirazlarım yüzünden sportmenlik dışı faul aldım. Son topa kadar Avrupa’nın en iyi takımına, en iyi Koç’una karşı mücadelemizi yazmazsınız ama ‘Ergin Ataman atıldı’ yazarsınız. Maçta ter döken yedi oyuncum ile gurur duyuyorum. Aslanlar gibi mücadele ettiler. Maçı herkes seyretti, konuştuğum zaman ise olay oluyor. O yüzden susuyorum” ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman ayrıca “Anadolu Efes bu sezon herkesin desteğini alan, gençlerle oynayan bir takım. Efesli gençleri kutluyorum. Çok güzel maç oldu. Biz Galatasaray takımı olarak; bu sezon olumsuzluklara rağmen son topa kadar mücadele ettik. Oyuncularımdan gurur duyuyorum” dedi.

Ajans Basketbol

Kaynak: http://www.ajansbasketbol.com/5866/er...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0