Görüş Bildir
Haberler
Ataman'dan Euroleague Yorumu: "Sportif Ruha Aykırı"

Ataman'dan Euroleague Yorumu: "Sportif Ruha Aykırı"

Fatih
13.11.2015 - 18:47

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, gelecek sezon 16 takımlı düzenlenmesi planlanan Avrupa Ligi'nin yeni statüsünün sportif ruha aykırı olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

GS Store'un Beyoğlu mağazasındaki basketbol takımının yeni sezon ürünlerinin tanıtım etkinliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, THY Avrupa Ligi'nin yeni statüsünün tamamen sportif ruha aykırı olduğunu savunarak, 'Avrupa Ligi, tamamen sportif ruha aykırı düzen kurmak istiyor. Tüm THY Avrupa Ligi kulüplerinin buna karşı çıkmasını bekliyorum' dedi.

Basketbolun sportif rekabetle ve sportif başarıyla oynandığını vurgulayan Ataman, 'Futboldan sonra Avrupa'nın en popüler ve en çok takip edilen basketbolun Şampiyonlar Ligi'nde, tamamen farklı, sadece bazı kulüplere endekslenmiş bir Avrupa Ligi'nin kabul edilmesi mümkün değil. Her ne kadar kuvvetli lig olsa da FIBA ve Avrupa Ligi'nin uzlaşarak başarıya, fair-play ruhu içinde maddi güce endeksli bir Şampiyonlar Ligi düzenlemesini bekliyorum. Bu kararı tanımadığımı belirtiyorum' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın