Görüş Bildir
Haberler
Astroloji 101 Derslerinde Sıra Ay'da! Astrolojide Ay Ne Anlama Geliyor, Ay Burçlarının Özellikleri Neler? Hepsi Burada!

Astroloji 101 Derslerinde Sıra Ay'da! Astrolojide Ay Ne Anlama Geliyor, Ay Burçlarının Özellikleri Neler? Hepsi Burada!

Güneş burcumuzdan sonra gelelim Ay burcumuza. Ay bizim ruhumuzu ve ihtiyaçlarımızın göstergesidir. Kendinizi kötü hissettiğinizde neyi size iyi geleceğini söyler. Ay burcunu öğrenmek için doğum saatini bilmene de gerek yok, internete 'doğum haritası çıkar' yazığınızda siteye bilgilerinizi girip genel olarak diğer burçlarınızı da öğrenebilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinizin, merak ettiklerinizin de doğum haritasındaki konumlarını doğum saatini sormadan öğrenebilirsiniz. Şimdi gelelim Ay'a ve özelliklerine. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ay, ruhumuzdur.

Ay, ruhumuzdur.

İhtiyaç duyduklarımız Ay burcumuzla meydana çıkar. Buradaki ihtiyaçların karşılanması için emek ve çaba harcanmalıdır. Duygusal yanımız da Ay ile bağıntılıdır çünkü ruhumuzun kaynağıdır.

Ay burcumuz, annemizi nasıl gördüğümüzü de gösterir.

Ay burcumuz, annemizi nasıl gördüğümüzü de gösterir.

Hatta annemizin bize hamileyken nasıl hissettiğini yine Ay burcumuzda buluruz. Dahası kadınlar için nasıl bir anne, erkekler için nasıl bir eş seçeceklerini de göstermektedir. Şimdi hangi Ay burcunun nasıl bir profili ve ihtiyaçları varmış onlara bakalım.

1. Ay Koç

1. Ay Koç

Ay Koç konumuna sahip olan kişiler, çocuk gibidirler. İlk burç olan Koç'un çocuklardaki gibi bir ilkellik özelliği vardır. Yani ne isterlerse hemen olsun yapıları bulunur. Açık sözlüdürler ve biraz da bencil yapıları bulunur. Önce ben demeyi bilirler. Harekete geçmeyi bilirler. Annenizin hamilelik döneminde aktif bir hayatı olmuş olabilir, anne olacak Ay Koçlar ise biraz otoriter ve agresif bir anne olabilir. Bunun yanında erkeklerde Ay Koç konumuna sahip olanlar eş seçimlerini açık sözlü, hareketli kişilerden yapabilirler. Ayrıca stres anında ve kendinizi kötü hissettiğinizde spor, dans gibi hareketi bol aktiviteler modunuzun yükselmesini sağlar.

2. Ay Boğa

2. Ay Boğa

Ay burcu Boğa olan kişiler daha sakin bir yapıya sahiptir. Bakışları biraz donuk olabilir. Sağlamcı yapıları ile ruhlarına ve onlara kötü gelecek şeylere daha temkinli yaklaşırlar. Güvende hissetmek onlar için oldukça önemlidir. Ayrıca fazlasıyla hassas olan bu kişiler insanları üzmekten kaçınırlar. En acı durumları bile en az kırıcı ve acı verici şekilde dile getirmeyi amaç edinirler. Biraz tembellik de başlarına bela olabilir. Anne, hamilelik döneminde kendini güvende hissettiği bir ortamda bulunmuş olabilir. Ay Boğa kişileri ise annelerini güvenilir insanlar olarak görür. Ay Boğa burcu konumuna sahip erkekler ise zarif ve sakin kadınlara meyillidir daha çok. Ay Boğa burcu insanları stresli veya kötü hissettiği zamanlarda toprakla meşgul olursa onlara çok iyi gelecektir.

3. Ay İkizler

Ay İkizler insanının eli dursa ayağı durmaz ayağı dursa dili durmaz. Bu kişilerde bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji vardır. Sürekli öğrenmek isterler. Bilgiye açlar. Sosyal ve pratik zekaya sahiptirler bu nedenle de birçok seveni vardır. Öğrenmek istedikleri şeyler de genellikle önlerine düşer. Anne ise hamilelik döneminde kendi kişisel gelişimini destekleyecek aktivitelerde bulunmuş ve birçok insanla iletişim halinde kalmış olabilir. Ay İkizler burcu annesini biraz güvenilmez olarak algılayabilir fakat onun zekasından hiç şüphesi yoktur. Ay İkizler annesi ise biraz gelgitli bir yapıya sahip olabilir. Çocuğuyla arkadaş gibi olmayı ister. Ay İkizler erkeği ise hoş sohbetli, zeki ve sosyal kadınlardan daha çok hoşlanmaya eğilimlidir. Ay İkizler insanının canı sıkıldığında gökyüzüne bakmak, temiz hava almak, sohbet etmek ona iyi gelecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Ay Yengeç

4. Ay Yengeç

Ay Yengeç kişilerinin duyguları ve hisleri oldukça yoğundur. Bu nedenle dış dünyadan ister istemez fazlasıyla etkilenirler. Narin yapıları ise gerektiğinde bir yengeç kabuğu gibi sert bir hal alabilir. Aile ve dostlar Ay Yengeç için çok değerlidir bu nedenle de sevdiklerine kol kanat germek ister. Sevildiklerini hissettirirler. Ay Yengeç insanın annesi hamilelik döneminde evinde daha çok vakit geçirmiş ve kendini ailesine adamış olabilir. Ay Yengeç insanı ise annesini tam olarak anne olarak görür, büyüten besleyen bir figür. Ay Yengeç erkekleri ise eş seçiminde daha anaç kişilere ilgi duyabilir. Ay Yengeç insanı stres altındayken yalnız kalıp nefes alması ve biraz hayal kurması ona iyi gelecektir.

5. Ay Aslan

5. Ay Aslan

Ay Aslan kişileri kendilerini kusurlarıyla sever. Böylece çevresine kendisini sevmeyi en iyi onlar öğretir. Ay Aslan burçları sevdikleri insanları şımartmayı çok sever ama önce onların kendisini şımartması gerekir çünkü o değerli sevgisini hak etmeleri gerekir. Ayrıca meydan okumayı seven bir yapıya sahiptirler ve hayatlarında her işlerini en mükemmel şekilde yapmaya çalışırlar. Yaptıkları işlerin sonucunda iltifat veya tebrik almak onlara kendilerini daha da iyi hissettirir. Ay Aslan kişisinin annesi hamilelik döneminde kendine güvenen bir yapıda olabilir. Ay Aslan kişileri ise annelerini mükemmel olarak görmeye eğilimlidirler. Ay Aslan erkekleri yine kendi ayakları üzerinde duran kadınlardan daha çok etkilenir. Ay Aslan stres altındayken veya kendini kötü hissettiği zaman yaptığı başarılı işleri düşünerek kendisini motive edebilir. Bir kokulu mum yakmak da onlar için iyi gelecektir. Ateşi seyretmek ruhlarını daha da rahatlatır.

6. Ay Başak

6. Ay Başak

En zor konumlardan biri bence Ay Başak. çünkü Güneş Başak'tan daha takıntılı ve mükemmeliyetçi bir konum varsa o da Ay Başak'tır. Bu kişiler adeta karınca gibi çalışkandırlar. Her şeyin yerli yerinde olmasını isterler. Daha olgun bir ruha sahiptirler ve öz güvenleri yüksektir. Her bir noktayı ayrıntısıyla düşünmek onları içlerinde yorsa da huzurları için buna ihtiyaç duyarlar. İşlerin kontrolleri altında olması önemlidir. İşleri ne kadar düzenli ilerlerse huzur o kadar onlarladır. Bu dünya ve içindekiler için haddinden fazla işleri kolaylaştırırlar. Ay Başak kişilerin annesi hamilelik döneminde daha titiz ve takıntılı bir tavır takınmış olabilir. Ay Başak kişileri annelerini oldukça yetenekli kişiler olarak görebilir ve bu konuma sahip erkekler becerikli ve titiz kadınlardan daha çok etkilenir.

7. Ay Terazi

7. Ay Terazi

Kibar, ince düşünceli ve narin kişiler olan Ay Teraziler fazlasıyla da çekicidir. Güzel/yakışıklı görünmeye dikkat eder ve kendini güzel/yakışıklı hissettiği zamanlar daha huzurludurlar. Yalnız kalmaktan hoşlanmaz, ilişki insanıdırlar. Adil yapılarıyla çevrelerinde oldukça sevilirler. Ay Terazi kişinin annesi hamilelik döneminde dış görünüşüne daha fazla dikkat etmiş olabilir. Ay Terazi kişileri annelerini güzel ve alımlı bulurlar. Bu konuma sahip erkekler de bakımlı ve anlayışlı kadınlara daha çok çekilirler. Ay Terazi insanı kendini kötü hissediyorsa biraz bakım yapıp temiz havada yürüyüşe çıkmak ona iyi gelecektir. Sevdikleri bir kokuyu sıkmak da keyiflerini yerine getirmekte yardımcıları olabilir.

8. Ay Akrep

8. Ay Akrep

Ay Akrep insanların duyguları herkesten daha yoğundur. Bu yüzden verdiği tepkiler çok keskin olabilir. Ay Akrepler görünen arkasındakini bilmeye meraklıdır. Bunu öğrenmek için de huzurunu bozar. Adeta huzuru huzursuzlukta bulur. Bu da çevresindeki insanları yorabilir. Tutkulu yapıları yanmak ve yakmak ister. Kendilerini ve karşısındaki insanı oldukça yıpratabilir bu tutumları o nedenle daha dikkatli olmaları sağlıklı ilişki kurmak için ihtiyaç duydukları şey olabilir. İyi bir gözlemcidirler. Ay Akreplerin anneleri hamilelik döneminde kendini biraz zorluklar içinde bulmuş, insanlara karşı bir duvar örmüş olabilir. Ay Akrepler annelerini çok severler lakin anneleri tarafından tam da sevilmiyormuş gibi hissedebilirler. Ay Akrep erkekleri ise gizemli ve çözülmesi zor insanlardan hoşlanır. Ay Akrepler kendilerini stres halinde hissediyorsa dedektiflik temalı şeylerle ilgilenebilir, yalnız kalabilir ve bir duş alabilirler. Su onlara iyi gelecektir. Bir akvaryumda yüzen balıklara bakmak bile ruhlarını rahatlatmakta etkilidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Ay Yay

9. Ay Yay

Fazlasıyla rahat ve samimi olan Ay Yay insanları içi dışı bir insanlardır. Merhamet duyguları fazlasıyla gelişmiştir. Özgür ruhlu Ay Yay insanları kendilerini özgür hissettikçe huzuru içlerinde bulurlar. Ellerini kollarını bağlayan sevgi, iş veya herhangi bir şeyde ne olursa olsun huzura kavuşmak için oradan uzaklaşmaları gerekir. Başarılı olması için kendini rahat hissetmesi gerekir. Ay Yay kişisinin annesi hamilelik döneminde yeni uğraşlarla uğraşmış, yeni kişilerle tanışmış, yeni diller öğrenmiş olabilir. Ay Yaylar annelerini samimi ve sevimli bulurlar. Ay Yay erkekleri ise ona faklı gelen, yabancı kültüre sahip olan kişilerden daha çok etkilenir. Bu kişiler stres altındaysa yeni bir hobi, yeni bir yeri keşfetme gibi etkinlikler gerçekleştirebilirler.

10. Ay Oğlak

10. Ay Oğlak

Ay Oğlak kişileri hayata karşı buz dağı gibi bir soğukluk ve sertlikle durur. Onlar, iç huzurları ve güvenlikleri için asıl duygularını saklamaları gerektiğini düşünürler. Çok çalışkan olan bu kişiler oldukça da zekidir. İnsanlarla aralarına hep bir mesafe koyarlar. Yaptıkları iş, kat ettikleri yol gizlidir. İnsanlara söylemezler çünkü güvenmezler. Ay Oğlak kişilerinin annesi hamilelik döneminde yaşlı kişilerle daha sık görüşmüş ve gelenekçi yapıdaki insanlara maruz kalmış olabilir. Ay Oğlak kişileri annelerini severler ve nadir güvendikleri insanlardandır. Ay Oğlak erkekleri ise onlara en çok güven veren, yarınını düşünen kişilere çekilir. Ay Oğlak kişileri kendilerini stres altında hissederse birikim yapmaya başlayabilirler, toprağa dokunabilirler ve kendilerini güvende hissettikleri ortamda bulunabilirler. Bunlar onlara iyi gelecek şeylerdir.

11. Ay Kova

Ay Kova konumuna sahip kişiler, duygularının esiri olmayan mantığıyla hareket etmeyi beceren kişilerdir. Onlar için doğru ve yanlışı ayırt etmek daha kolaydır. Doğuştan bir bilge gibidirler ve bu nedenle de çevrelerinde  akıl danışılan kişi olurlar. Dışarıdan gayet modern ve değişiklere açık gözükürler hatta yeni şeylere de açıklardır lakin bir kere kabul ettikleri şeyleri çok zor değiştirirler. Orijinal fikirlere ve tarza sahip olabilirler. Ay Kova kişisinin annesi hamilelik döneminde araştırmalar yapmış, kendin geliştirmiş ve yeni bir görünüş içinde bulunmak istemiş olabilir. Ay Kova kişileri annelerini arkadaş olarak görme ve onlarla sohbet etmeyi sever. Annelerini adil olarak görürler. Ay Kova erkeği ise farklı, marjinal ve kültürlü kişilerden daha çok etkilenir. Ay Kova insanı üzgün veya stres altındaysa farklı bir atmosfere sahip bir yeri ziyaret edebilir, yürüyüş yapabilir, bu onlara iyi gelecektir.

12. Ay Balık

12. Ay Balık

Ay Balık kişileri, hassas ve duyarlıdır. Hatta yeryüzünde Ay Balık insanları kadar hassas kişiler yoktur. Dünyanın tüm yükünü, acısını içinde hisseder ama sanki ona, kimse onu anlamıyormuş gibi gelir. Ay Balık kişileri bulundukları ortamlara ve arkadaş oldukları kişilere çok dikkat etmelidir. Fazla hassas oldukları için en küçük şey bile onları derinden sarsabilir. Güçlü hisleri sayesinde olayları ve olanları önceden hissedebilir, ön görebilir. Fakat kötü olaylar onu yine derinden etkileyecektir. Ay Balık kişisinin annesi hamilelik döneminde olduğundan daha duyarlı ve hassas bir dönem geçirmiş olabilir. Ay Balık kişileri annelerini hassas bulurlar bu nedenle de onlara daha da şefkatlidirler. Ay Balık erkekleri ise duyarlı kişilerden hoşlanmaya meyillidir. Ay Balıklar kendilerini kötü hissediyorsa yalnız kalıp suyla alakalı şeyler yapabilirler. Balık tutabilir veya yüzebilirler hiç olmadı bir duş alabilirler. Bu onlara daha iyi hissettirecektir.

Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
5
4
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın