Görüş Bildir
Haberler
Astana’nın Hocası İddialı Konuştu: "Hepiniz Göreceksiniz"

Astana’nın Hocası İddialı Konuştu: "Hepiniz Göreceksiniz"

Batuhan
07.12.2015 - 17:45

Astana Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın rakibi olan Astana takımının teknik direktörü Stanimir Stoilov, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Galatasaray karşısına mucize gerçekleştirmek isteyeceklerini ifade eden deneyimli teknik adam şu açıklamaları yaptı:

“G.Saray maçı çok önemli. Yarınki maçta yine bir mucize gerçekleştirerek herkesi yanıltmak istiyoruz. Futbolda 11 gün ara verilmesi oldukça uzun bir süredir. Biz bu süreyi boşuna geçirmedik. Performansımızı korumak için elimizden gelen her şeyi yaptık, yarınki oyunda da bunu sergileyeceğiz, hepiniz göreceksiniz. Yarınki işimiz oldukça zor olacak. Galatasaray’da gerek eski teknik direktör gerekse yeni antrenör oldukça iyi hocalar. Mustafa Denizli’nin defalarca şampiyonluk kazandırdığını unutmamak gerek. ”

“Maç öncesi ve sabahı durumlar farklı olabiliyor. Yarınki maçtaki taktiğimizin iyi olup olmayacağını alacağımız puan belirleyecek. Astana oldukça yeni bir takım. İyi bir puan alarak ülkemize döneceğimizi düşünmekteyim.”

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
3
3
0
0
0