Görüş Bildir
Haberler
Assassin's Creed 4 Black Flag Çıktı...

Assassin's Creed 4 Black Flag Çıktı...

Durma Play
17.03.2014 - 14:42 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 14:32

Assassin's Creed 4 Black Flag Çıktı...

Yil 1715. Karayipler’i korsanlar yönetmekte ve yozlasmisligin, açgözlülügün ve zulmün günlük hayatin bir parçasi oldugu kanunsuz bir Cumhuriyet kurmus durumdalar.

Bu kanunsuzlugun içinde Edward Kenway adinda küstah, genç bir kaptan bulunmakta. Zafer adina verdigi savaslar Karasakal gibi efsanelerin saygisini kazanmasina; ayni zamanda Assassin’ler ve Templar’lar arasindaki çok eskiden beri süregelen ve korsanlarin insa ettigi her seyi yikma tehlikesi bulunan savasin içine çekilmesine neden oluyor.

Korsanligin altin çagina hos geldiniz.

Öne çikan özellikler

Küstah, asi bir suikastçi: Assassin’ler tarafindan egitilmis, karizmatik ama acimasiz bir korsan olan Edward Kenway’in rolüne bürünün. Edward, Assassin’s Order’in gizli biçaklari ile dört çakmakli silahi ve çift kisa kilici arasinda kolayca geçis yapabilmekte.

Firsatlarla dolu açik dünyayi kesfedin: Yaratilmis en büyük ve en dolu Assassin’s Creed dünyasini kesfedin. Kingston’dan Nassau’ya 75 ayri bölgede dolasin ve bir korsanin hayatini yasayin.

**Su alti enkazlarini yagmalayin

**Büyük sehirlerdeki Templar’lara suikast düzenleyin

**Balta girmemis ormanlardaki nadir hayvanlari avlayin

**Kayip kalintilarda hazine pesinde kosun

Gizli koylara siginin

Karayipler’deki en korkulan korsan haline gelin: Geminiz Jackdaw’u komuta edin ve onu gören herkesin korkudan donakalmasini saglayin. Talan ve yagmalardan ede ettikleriniz ile Jackdaw’un silahlarini ve ekipmanlarini güçlendirerek düsman gemiler ile savasin.

Korsanlik rüyasinin ardinda yatan gerçekleri görün: Karasakal, Calico Jack ve Benjamin Hrnigold gibi efsanelerin arasinda durun, Bahamalar’da kanunsuz bir Cumhuriyet kurun ve korsanligin altin çagini tanimlayan ünlü olaylari kendiniz tecrübe edin.

Hemen Satin almak ve Detayli incelemek için TIKLAYIN

Kaynak: https://www.durmaplay.com/News/assass...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın